“Έχασα 55 κιλά μόλις σταμάτησα να κάνω δίαιτα”!

By

“Το μέτρημα των θερμίδων, τον πόντων και των υδατανθράκων με έκανε συνεχώς να αποτυγχάνω”, λέει η κοπέλα που κατάφερε να χάσει τελικά 55 κιλά και να μην τα ξαναπάρει χωρίς να κάνει δίαιτα.

Τι έκανε όμως; Αξίζει πραγματικά να μάθεις!

Η ίδια λέει για την περίοδο που ήταν υπέροβαρη: “Έτρωγα συνήθως υδατάνθρακες και fast food, έτρωγα ντόνατς για πρωινό, πίτσα για μεσημεριανό και fast food το βράδυ. Το Redd Bull ήταν το πρωινό μου ποτό αντί για καφέ και πέρα από όλα αυτά δεν περπατούσα και ποτέ. Κατάλαβα ότι έφτασα πάτα όταν άρχισα να τρώω κρυφά από τον άντρα μου. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω”.

Να τι έκανε η κοπέλα που κατάφερε τελικά να χάσει 55 κιλά κάνοντας πιο υγιεινές επιλογές.

Να τι έτρωγε μια τυπική μέρα…

Πρωινό: βάφλα φτιαγμένη με ασπράδι αυγού και γκουακαμόλε με σπανάκι.

Μεσημεριανό: ένα burger με γαλοπούλα σε μαρούλι αντί για ψωμί και σαλάτα ή σαλάτα που αποτελούνταν από σπανάκι, μπρόκολο, σπαράγγια και κάποια πρωτεϊνη όπως ψάρι.

Βραδινό: ψητό κοτόπουλο ή γαλοπούλα με λαχανικά με μια μικρή μερίδα καστανό ρύζι ή κινόα

Σνακ: καρότα ή άλλα τραγανά λαχανικά

Πέρα, όμως, από τη διατροφή ήξερε ότι έπρεπε να κάνει και κάτι για να αρχίσει να γυμνάζεται. Έτσι κατέβασε μια εφαρμόγή που θα την προετοίμαζε για να τρέξει 5 χιλιόμετρα μέσα σε 8 εβδομάδες. Μπορεί να μην κατάφερε να τρέξει τα 5 χιλιόμετρα μέσα σε 8 εβδομάδες αλλά τα κατάφερε μέσα σε έναν χρόνο και αυτό ήταν εξίσου πολύ σημαντικό για εκείνη.

Από τότε που έχασε αυτά τα 55 κιλά έχουν περάσει 6 χρόνια και δεν έχει πάρει ούτε γραμμάριο. Αυτό που έχει καταλάβει είναι πως το να διατηρήσει το ιδανικό για εκείνη βάρος είναι εξίσου δύσκολο με το να χάσει όλα τα περιττά κιλά.

Αυτό που την βοηθάει πολύ είναι η προετοιμασία που κάνει τις Κυριακές για όλη την εβδομάδα. Ετοιμάζει όλα της τα γεύματα καθώς και τα σνακ έτσι ώστε να υπάρχει πάντα κάτι στο ψυγείο της να τσιμπήσει σε περίπτωση που νιώσει ότι πεινάει.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News