Γεμιστά στήθη κοτόπουλου με σπανάκι και φέτα | 155 θερμίδες

By

Γεμιστά Στήθη Κοτόπουλου με Σπανάκι και Φέτα… με μόλις 155 θερμίδες το κάθε ρολάκι στήθους κοτόπουλου.

Τρελαίνομαι να φτιάχνω γεμιστό κοτόπουλο και πιο συγκεκριμένα γεμιστό στήθος κοτόπουλο. Ο λόγος είναι πως το στήθος κοτόπουλο από μόνο του δεν είναι ιδιαίτερα γευστικό. Όταν όμως γίνεται γεμιστό αποκτάει άλλο “γευστικό κύρος” θα έλεγα.

γεμιστά στήθη κοτόπουλου με σπανάκι και φέτα
Η κρούστα είναι πραγματικά τέλεια παρόλο που δεν έγινε από τριμμένη φρυγανιά.

Η αλήθεια είναι πως μπορείς να γεμίσεις ένα στήθος κοτόπουλου με ό,τι θέλεις ενώ το συγκεκριμένο φαγητό μπορεί εύκολα να μπει και στην κατάψυξη. Επομένως μην φοβηθείς να φτιάξεις παραπάνω μερίδες καθώς τρώγεται και είναι και πάρα πολύ νόστιμο ακόμα και αν καταψυχθεί.

Με τι μπορείς να σερβίρεις τα γεμιστά στήθη κοτόπουλου με σπανάκι και φέτα;

Προσωπικά για μεγαλύτερη ευκολία τα σερβίρω με μια μεγάλη σαλάτα. Εσύ, όμως, μπορείς να τα σερβίρεις με κους κους, ρύζι ή και κινόα.

Η συνταγή ουσιαστικά εκτός από τα στήθη κοτόπουλου περιέχει σπανάκι, τυρί φέτα, τριμμένη φρυγανιά και ένα αυγό. Αν θέλεις να αποφύγεις την τριμμένη φρυγανιά υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το πετύχεις και να δημιουργήσεις και πάλι μια εξίσου τραγανή και νόστιμη κρούστα γύρω από το κοτόπουλό σου.

γεμιστά στήθη κοτόπουλου με σπανάκι και φέτα
Ο συνδυασμός κάσιους και παρμεζάνας είναι από τους καλύτερους για να αντικαταστήσουν την τριμμένη φρυγανιά.

Τι μπορείς να βάλεις στη συνταγή σου αντί για τριμμένη φρυγανιά;

Νιφάδες βρώμης: Αν χτυπήσεις την βρώμη σου στο μπλέντερ θα γίνει τόσο λεπτή όσο είναι και η τριμμένη φρυγανιά. Επειδή όμως η βρώμη δεν είναι τόσο νόστιμη όσο η φρυγανιά θα πρέπει να τις προσθέσεις κάποια μυρωδικά και μπαχαρικά για να την κάνεις πιο νόστιμη. Εναλλακτικά μπορείς να την ανακατέψεις και με λίγη παρμεζάνα (χτύπα και την παρμεζάνα στο μπλέντερ για να αποκτήσει την ίδια υφή με την τριμμένη βρώμη).

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου και δες τη συνταγή στο dearlife.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News