Γιουβέτσι λαχανικών με ψάρι | Πανεύκολο και Light!

By

Γιουβέτσι Λαχανικών με Ψάρι… μπορεί να σου ακούγεται πολύπλοκο αλλά είναι ό,τι πιο εύκολο υπάρχει. Η χαρά της μαγείρισσας θα έλεγα καθώς μπορείς να φτιάξεις δύο ταψιά στην κυριολεξία σε 1 ώρα.

Τα ζουμιά από τα λαχανικά εισχωρούν μέσα στο ρύζι και αυτό ψήνεται και γίνεται πεντανόστιμο.

Το μυστικό της συγκεκριμένης συνταγής!

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολλά λαχανικά, τόσα ώστε να καλύπτεται το ρύζι. Αυτό εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό: Τα ζουμιά από τα λαχανικά καθώς ψήνονται δίνουν απίστευτη γεύση στο ρύζι.

Προσωπικά στη δική μου συνταγή αυτή τη φορά χρησιμοποίησα κόκκινες πιπεριές, κολοκυθάκια και κρεμμύδι. Εσύ μπορείς να βάλεις καρότα, μπρόκολο, κουνουπίδι, μανιτάρια, καλαμπόκι, ό,τι θέλεις.

Αν μάλιστα σου αρέσει και εσένα να απολαμβάνεις πιάτα με πολλά χρώματα, που έχουν πολλά λαχανικά και δεν τους λείπει τίποτα από θρεπτικά συστατικά τότε σίγουρα θα λατρέψεις και το Buddha bowl μου με φιλέτο γλώσσας!

Γιουβέτσι λαχανικών με ψάρι

Υλικά για ένα 4 μερίδες:

  • 1μιση φλ. προβρασμένο ρύζι της επιλογής σου (εγώ χρησιμοποίησα καστανό ρύζι) (μπορείς να βάλεις και κριθαράκι)
  • 1μιση φλ. ζωμό λαχανικών (ή κότας)
  • 1 και 1/4 φλ. νερό
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κομμάτια
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 1μιση κ.γ. πάπρικα
  • 1μιση κ.γ. θυμάρι
  • αλάτι
  • μαύρο πιπέρι
  • φιλέτα ψαριού (εγώ χρησιμοποίησα γλώσσα)

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο dearlife.gr.

You may also like

Hot News