Η επιστήμη μίλησε: Η τεκίλα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος!

By

Αν προσπαθείς να χάσεις βάρος τότε μια πολύ καλή ιδέα είναι να μειώσεις το αλκοόλ μιας και σε προμηθεύει με περιττές θερμίδες.

Παρόλα αυτά μια νέα έρευνα του American Chemical Society έδειξε ότι υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα στην τεκίλα και στο χάσιμο βάρους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το είδος της ζάχαρης που περιέχεται στο συγκεκριμένο ποτό βοηθάει στη μείωση των επιπέδων ζάχαρης στο αίμα.

Το είδος ζάχαρης που περιέχεται στην τεκίλα λέγεται agavin και παράγει μια ορμόνη που κρατάει το στομάχι γεμάτο για περισσότερο.

Το πείραμα έγινε σε ποντίκια τα οποία έκαναν μια συγκεκριμένη διατροφή στην οποία προστέθηκε νερό με agavins. Tα ποντίκια κατέληξαν να τρώνε λιγότερο και ήταν πιο χαμηλά τα επίπεδα της ζάχαρης στο αίμα τους σε σχέση με τα ποντίκια που δεν έπιναν νερό με agavins. Aυτό το πείραμα οδήγησε τους επιστήμονες στο συμπέρασμα πως τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια και στους ανθρώπους.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα