Η Jennifer Aniston μας λέει τη διατροφή που κάνει και διατηρεί το τέλειο σώμα της στα 51 της!

By

Μπορεί όταν έπαιζε στα Φιλαράκια να έτρωγε επί 10 χρόνια για μεσημεριανό την ίδια πάντα σαλάτα (έτσι έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της) αλλά σήμερα ακολουθεί έναν άλλο τρόπο διατροφής.

Η Jennifer Aniston κάνει διαλειμματική διατροφή η οποία αποτελεί και πολύ μεγάλο trend αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

Τι είναι η διαλειμματική διατροφή; Η συγκεκριμένη διατροφή -η οποία δεν είναι δίαιτα- δεν αποκλείει καμιά τροφή από την καθημερινότητά της. Το μόνο που κάνει είναι να μην τρώει από κάποια ώρα της ημέρας και μετά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ακολουθούν τη συγκεκριμένη διατροφή προτιμούν να τρώνε όλα τους τα γεύματα μέσα σε ένα 8ωρο και για τις υπόλοιπες 16 ώρες της ημέρας να μην τρώνε τίποτα. Αυτές τις 16 ώρες το μόνο που επιτρέπεται είναι το νερό.

Πιο συγκεκριμένα μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις να τρως όλα σου τα γεύματα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και από εκεί και μετά να κάνεις νηστεία. Πώς σου φαίνεται;

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως δεν χρειάζεται να στερηθείς τίποτα πράγμα που για πολλούς ανθρώπους είναι το ζητούμενο.

Ποια είναι τα οφέλη της συγκεκριμένης διατροφής;

Σύμφωνα με μελέτες η συγκεκριμένη διατροφή συνδέεται με μείωση έως και 31% των επιπέδων ινσουλίνης στο αίμα και μείωση των επιπέδων του σακχάρου περιορίζοντας τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη.

Επιπλέον σε άτομα που κάνουν αυτή τη διατροφή παρατηρείται καλύτερη εγκεφαλική λειτουργία και μακροζωία. Αυτό συμβαίνει γιατί η συγκεκριμένη διατροφή δίνει στο σώμα την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να αποτοξινωθεί.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News