Η μια και μοναδική αλλαγή στο μαγείρεμα που πρέπει να κάνεις!

By

Όσοι αγαπούν να ψήνουν γλυκά έχουν πάντα τα παρακάτω στάνταρ υλικά στην κουζίνα τους: αλεύρι, μαγειρική σόδα, ζάχαρη και φυσικά αυγά. Άλλωστε μπορεί κανείς να φτιάξει κέικ ή μάφιν χωρίς να βάλει αυγά μέσα σε αυτά; Φυσικά και μπορεί και εγώ είμαι εδώ για να σου πω με τι μπορεί να τα αντικαταστήσει.

Για κάθε αυγό που πρέπει να βάλεις σε μια συνταγή σου, βάλε 1 κ.σ. λιναρόσπορο και 3 κ.σ. νερό. Ο λιναρόσπορος θα γίνει σαν ζελατίνη όταν μείνει στο νερό για 5-10 λεπτά και θα αποκτήσει μια παρόμοια σύσταση με αυτή του αυγού.

Ο λιναρόσπορος παρέχει πολλά θρεπτικά οφέλη στον οργανισμό. Περιέχει πολλές φυτικές ίνες, έχει τις μισές θερμίδες από αυτές που έχει ένα αυγό και είναι πλούσιος σε Ωμέγα-3 λιπαρά. Δες τη διαφορά των δύο υλικών στον πίνακα που ακολουθεί.

kl_glyko01

Χρησιμοποίησε αυτό το μικρό κόλπο στο επόμενο γλυκό σου και θα διαπιστώσεις πώς θα είναι το ίδιο νόστιμο.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Να τι πρέπει να κάνεις για να μην ξεθωριάσει γρήγορα το κόκκινο χρώμα από τα μαλλιά σου!

Όταν ήμουν κοκκινομάλλα (πριν από αρκετά χρόνια) είχα μονίμως πρόβλημα με το ξεθώριασμα των μαλλιών μου. Αυτό οφείλεται στο...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
KeepUp Video Workouts

Γυμνάσου σαν την Gwyneth Paltrow που ξέρει τι πρέπει να κάνει για ένα τέλειο και υγιές σώμα!

Ομολογώ πως παλαιότερα δεν μου άρεσε καθόλου σαν γυναίκα. Όσο μεγαλώνει, όμως, (σήμερα είναι 47 χρονών) γίνεται όλο και...
Διαβάστε Περισσότερα