Η πιο light καρμπονάρα | 320 θερμίδες η μερίδα

By

Η πιο light καρμπονάρα που έχεις φάει ποτέ… δεν θα καταλάβεις καθόλου ότι έχει λιγότερα λιπαρά και πάνω από 200 θερμίδες λιγότερες.

Μια κλασική καρμπονάρα με το μπέικον, το τυρί και το αυγό της έχει πάνω από 500 θερμίδες η μερίδα. Κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές κατάφερα να την κατεβάσω στις 320 θερμίδες κάνοντάς την ένα μη απαγορευτικό πιάτο.

Και αν θέλεις την καρμπονάρα σου vegan δες εδώ –> Η Vegan Συνταγή για Καρμπονάρα με τις ελάχιστες θερμίδες και την εκπληκτική γεύση

Πόσο βρασμένα πρέπει να είναι τα ζυμαρικά σου;

Οι ειδικοί λένε (φυσικά και το έχω μελετήσει το θέμα) πως όταν τα ζυμαρικά είναι μαγειρεμένα al dente σε βοηθάνε να παραμείνεις χορτάτη για πολύ περισσότερο.

Για να φτιάξεις τα τέλεια al dente μετά τα 6 λεπτά βρασμού άρχισε να δοκιμάζεις ανά 30 δευτερόλεπτα. Μόλις νιώσεις ότι μπορείς να τα φας βγαλ’τα από το μάτι.

Δες ακόμα –> Υγιεινά μακαρόνια από μαύρα φασόλια με vegan πέστο!

Φάε τα ζυμαρικά σου με λαχανικά!

Προκειμένου να χορτάσεις και να μην νιώσεις ότι θέλεις να φας και δεύτερο πιάτο ζυμαρικά, βάλε όσο περισσότερα λαχανικά μπορείς στη συνταγή σου. Έτσι θα νιώσεις ικανοποιημένη χωρίς να πάρεις πολλές θερμίδες.

Κάνε το πιάτο σου καυτερό!

Οι ειδικοί λένε ότι τα καυτερά φαγητά βοηθούν στο χάσιμο βάρους. Επομένως όσο πιο καυτερό είναι το φαγητό σου (μην το παρακάνεις) τόσο πιο καλό είναι για σένα και για τον μεταβολισμό σου.

Δες τη συνταγή για την καρμπονάρα των 320 θερμίδως στο dearlife.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News