Η top δίαιτα όλων των διαιτών λέγεται 16:8! Πρέπει να τη δοκιμάσεις.

By

Από τη στιγμή που τη διάβασα συνηδειτοποίησα πως τον τελευταίο καιρό την κάνω χωρίς να το καταλαβαίνω. Μήπως αυτός είνα και ο λόγος που χάνω βάρος; Μάλλον! Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Το όνομά της είναι 16:8 και υπόσχεται να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος χωρίς στην ουσία να στερείσαι τίποτα. Επιπλέον υπόσχεται να σου δώσει μειωμένη όρεξη για ζάχαρη και αυξημένη ενέργεια. Άσε που κάνοντάς την θα κοιμάσαι και καλύτερα.

Τι είναι η δίαιτα 16:8;

Κατά τη διάρκεια του 24ώρου υπάρχει ένα 8ωρο που μπορείς να τρως ό,τι θέλεις και ένα 16ωρο που απλά δεν τρως τίποτα. Το μόνο που πίνεις είναι μόνο νερό και υγρά.

Ο λόγος που η συγκεκριμένη δίαιτα έχει αποτέλεσμα είναι ότι κάνει το σώμα σου να βγαίνει από την κατάσταση της “αποθήκευσης” και να ενεργοποιεί τη χρήση του λίπους που έχεις πάνω σου για ενέργεια. Με άλλα λόγια, πιο απλά, αυτές τις 16 ώρες που δεν τρως τίποτα ο οργανισμός σου στρέφεται προς το λίπος που έχει αποθηκευμένο και το χρησιμοποιεί για να παίρνει ενέργεια.

Ξεκίνα, για παράδειγμα, τρώγοντας το πρωινό σου γύρω στις 11 πμ και κατά τις 7 το απόγευμα φάε το βραδινό σου. Και μετά… τέλος μέχρι την επόμενη μέρα. Αν από την άλλη σου αρέσει να τρως πρωινό με το που ξυπνάς το πρωί κατά τις 8 πμ τότε αναγκαστικά θα πρέπει να φας το τελευταίο σου γεύμα στις 4.

Το μόνο “κατά” που έχει αυτή η διατροφή είναι ότι θα σου φανούν δύσκολες οι πρώτες 2 εβδομάδες. Μόλις περάσουν αυτές θα νιώσεις και πάλι τέλεια!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News