Η Vanessa Hudgens λέει ότι η “αφαγία” δεν είναι καθόλου αστεία υπόθεση αλλά πως αξίζει τον κόπο!

By

Αποφάσισε να ξεκινήσει την “αφαγία” (Intermittent fasting) όταν είδε πόσο καλό είχε κάνει στην κολλητή της. Από τότε τρώει με τον συγκεκριμένο τρόπο εδώ και μερικούς μήνες και έχει δει θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα της. 

Η 30χρονη ηθοποιός κάνει το 18:6 πράγμα που σημαίνει πως τρώει μόνο για 6 ώρες μέσα στην ημέρα και δεν τρώει τίποτα για 18 ολόκληρες ώρες. “Είμαι άτομο που πιστεύει στο “δωσ’τα όλα ή μην το κάνεις καθόλου” και έτσι αποφάσισα να κάνω το 18:6”. Οι πρώτες δύο εβδομάδες, όπως είπε η ίδια, ήταν δύσκολες αλλά τώρα είναι πλέον πολύ ευχαριστημένη βλέποντας τα αποτελέσματα που έχει αυτός ο τρόπος που τρώει στο σώμα και το μυαλό της.

Μέσα στην πρώτη εβδομάδα που ξεκίνησε την “αφαγία” έχασε 3 κιλά και από τότε δεν έχει πάρει ούτε γραμμάριο. Πέρα από τα κιλά η Vanessa είδε αλλαγές και στην πνευματική της διαύγεια. “Έχω μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και είμαι πιο ενεργητική στις προπονήσεις μου”, λέει η ίδια.

Τι τρώει, όμως, η Vanessa μέσα σε αυτές τις 6 ώρες; Ό,τι θέλει. Φροντίζει να παίρνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και έτσι τρώει λαχανικά, φρούτα και πρωτεϊνη. Εννοείται, όμως, ότι τρώει και μακαρόνια και πίτσα αρκετές φορές την εβδομάδα. “Έχω κάνει δίαιτες με καθόλου υδατάνθρακες στο παρελθόν και είχα γίνει πολύ αδύνατη αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Τώρα τρώω πραγματικά ό,τι θέλω αλλά το κάνω μέσα σε αυτές τις 6 ώρες την ημέρα”.

Αν θέλεις και εσύ να ξεκινήσεις την “αφαγία” που κάνει και η Vanessa πρέπει να ξέρεις πως είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις να τρως με έναν τέτοιο τρόπο. Η ίδια η Vanessa σου προτείνει να κάνεις το 16:8 έτσι ώστε να τρως για 8 ώρες και να κάνεις αφαγία για 16 αλλά πριν ξεκινήσεις κάτι τέτοιο καλό είναι να μιλήσεις και με τον γιατρό σου.

Το μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι να είσαι ενυδατωμένη όλη μέρα.

You may also like

Hot News