Η Venus Williams σου λέει τι θα σε βοηθήσει να γίνεις vegan!

By

Είναι μια από τις καλύτερες και διασημότερες τενίστριες παγκοσμίως. Ο λόγος για την Venus Williams η οποία ακολουθεί την plant based διατροφή. Τρώει κυρίως vegan τροφές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνει που και που τις παρασπονδίες της.

Η Venus πριν γίνει vegan ήταν λάτρης του κρέατος ενώ πλέον έχει υιοθετήσει μια plant based διατροφή που την έχει βοηθήσει να νιώθει πολύ καλύτερα.

Τι τρώει η Venus μέσα σε μια μέρα;

Το πρωί δεν της αρέσει να τρώει πολύ. Συνήθως φεύγει κατευθείαν για το γήπεδο και την προπόνησή της όπου προπονείται για 5 ώρες. Ανάμεσα στις προπονήσεις της μπορεί να φάει μερικά φρούτα ή να πιει κάποιον χυμό. Το αγαπημένο της smoothie αποτελείται από σκόνη πρωτεϊνης με γεύση φράουλα και κόκκινο μάνγκο. Επίσης στο smoothie προσθέτει και 1-2 χουρμάδες για γλύκα.

Το μεσημέρι ή το βράδυ τρώει φακές που της φτιάχνει η μητέρα της. Μπορεί να τις βάλει σε σαλάτα, να τις φάει μαζί με κινόα ή με λαχανικά και κάποιο σπιτικό dressing.

Για σνακ τρώει συνήθως ξηρούς καρπούς , φρούτα ή τσιπς σπανακιού.

Ποια είναι η συμβουλή που δίνει σε εσένα που σκέφτεσαι να γίνεις vegan;

“Η αλλαγή στη διατροφή μπορεί να σε δυσκολέψει αρκετά ιδίως αν τρως πολύ κρέας στην καθημερινότητά σου. Ξεκίνα κάνοντας vegan ένα από τα γεύματα της ημέρας σου και αφού το συνηθίσεις αυτό μπορείς να περάσεις και σε ακόμα ένα γεύμα”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News