omelet

Breakfast Ready: Η καλύτερη και πιο υγιεινή ομελέτα που έχεις φάει!

By

Μια ομελέτα που θα θέλεις να την φτιάχνεις κάθε μέρα!

Θερμίδες ανά μερίδα: 273

Υλικά

  • 10 αυγά
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 2 ξερά κρεμμύδια
  • 1 μικρό ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
  • 20 τοματίνια τεμαχισμένα
  • Αλάτι/Πιπερι
  • 3 κτσ ελαιόλαδοomeleta_vakiaros1

Διαδικασία

Θα χρειαστείτε ένα τηγάνι με μεταλλική λαβή, κατάλληλο για φούρνο, μεγέθους 28-30 εκ. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατσαρόλα με μεταλλικές λαβές.

Ψιλοκόβουμε τα ξερά και φρέσκα κρεμμύδια και τον μαΐντανό. Σπάμε και χτυπάμε τα αυγά με αυγοδάρτη. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι μέσα στα αυγά.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο.

Σε ένα ζεστό τηγάνι, βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι. Μετά από δύο λεπτά προσθέτουμε τον μαΐντανό. Μόλις τα ξερά κρεμμύδια πάρουν ένα διαφανές χρώμα προσθέτουμε ένα μέρος από τα αυγά στο τηγάνι (περίπου το 1/5) και τα τοματίνια. Ανακατεύουμε για λίγο, ώστε να μαγειρευτούν τα αυγά μας και ύστερα προσθέτουμε τα υπόλοιπα αυγά. Ανακατεύουμε τα αυγά και φροντίζουμε ώστε να μην είναι όλα τα τοματίνια στην μια πλευρά του σκεύους.

Αφαιρούμε από την φωτιά και βάζουμε το τηγάνι στον φούρνο, για 20’.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα