Η Kelly Clarkson έχασε 17 κιλά χωρίς καθόλου γυμναστική. Δες τι έκανε!

By

Είναι γνωστό πως το σώμα χτίζεται στην κουζίνα. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Σημαίνει πως αν θέλεις να χάσεις βάρος μπορείς να το καταφέρεις χωρίς να γυμναστείς καθόλου. Σίγουρα η γυμναστική βοηθάει αλλά το κυριότερο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να χάσεις βάρος είναι να κάνεις διατροφή.

Αυτό έκανε λοιπόν και η Kelly Clarckson και κατάφερε να χάσει 17 ολόκληρα κιλά χωρίς να κάνει καθόλου γυμναστική.

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της είπε ότι έχασε 17 κιλά χωρίς καν να το καταλάβει πράγμα που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται πώς κατάφερε κάτι τέτοιο.

Ακολούθησε τη δίαιτα που περιγράφεται στο New York Best Seller βιβλίο, The Plant Paradox του διαιτολόγου Steven R. Gundry.

Σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν 100 συνταγές οι οποίες υπόσχονται αδυνάτισμα και καλή υγεία του εντέρου.

Στη συγκεκριμένη δίαιτα αποκλείονται όλες οι τροφές που περιέχουν λεκτίνη. Η λεκτίνη βρίσκεται σε τροφές όπως είναι τα δημητριακά και κυρίως εκείνα που είναι φτιαγμένα από σιτάρι ολικής άλεσης, τα όσπρια, οι ξηροί καρποί, οι μελιτζάνες, οι ντομάτες, οι πατάτες, οι πιπεριές, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα αυγά.

Σύμφωνα με τον διαιτολόγο η υψηλή πρόσληψη λεκτίνης ευνοεί τις φλεγμονές οι οποίες οδηγούν σε αύξηση του βάρους.

Η τραγουδίστρια είπε για τη διατροφή που ακολούθησε: “Aυτή η δίαιτα λειτούργησε εξαιρετικά για μένα. Είμαι 17 κιλά ελαφρύτερη. Παρόλα αυτά για μένα δεν έχει σημασία που έχασα βάρος, αλλά που σταμάτησα να παίρνω φάρμακα γιατί είχα μια αυτοάνοση ασθένεια και πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News