Κι όμως, υπάρχει ένας τρόπος και να παραγγέλνεις απ’έξω και να χάνεις βάρος!

By

Σύμφωνα με την επιστήμη, γίνεται και αυτό και ο τρόπος για να το πετύχεις είναι ένας.

Δεν χρειάζεται πλέον να νιώθεις ενοχές κάθε φορά που αποφασίζεις να παραγγείλεις απ’ έξω. Μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Consumer Research λέει πως όχι μόνο μπορείς να παραγγέλνεις, αλλά μπορείς να χάνεις και βάρος.

Ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να γράφεις σε χαρτί την παραγγελία σου πριν σηκώσεις το ακουστικό του τηλεφώνου.

kl_delivery01

Να γιατί λειτουργεί αυτό το κόλπο: Όταν μιλάς (όταν δηλαδή παίρνεις απλά τηλέφωνο και αρχίζεις να λες όλα όσα θέλεις να φας) έχεις μικρότερο έλεγχο του εγκεφάλου σου και λιγότερη αυτοσυγκράτηση. Αυτός είναι και ο λόγος που την τελευταία στιγμή λες: “Φέρτε και μια μερίδα τηγανιτές πατάτες”.

Όταν, όμως, γράφεις πρώτα τι θέλεις να παραγγείλεις έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνεις πιο υγιεινές επιλογές. Γράφοντας γίνεσαι λιγότερο παρορμητική στις επιλογές σου και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να αφαιρέσεις παρά να προσθέσεις πράγματα στην παραγγελία σου.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News