Η Kim Kardashian έχασε 30 κιλά τρώγοντας αυτό για πρωινό!

By

Μπορεί να μην την έχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλά δεν παύει να αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες στον κόσμο. Η Kim Kardashian είναι είδωλο και πολλές είναι αυτές που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα και θέλουν να μαθαίνουν πως καταφέρνει να διατηρεί το κορμί που έχει μετά την απόκτηση δύο παιδιών.

Μόλις 6 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, Saint, η Kim είχε ήδη χάσει τα 30 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό People και είπε πως ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής για να φτάσει το στόχο της, να χάσει συνολικά 60 κιλά.

keepup_kim

Πέρα από τη γυμναστική που κάνει (που περιλαμβάνει τρέξιμο 4 χιλιομέτρων, σκοινάκι και πιλάτες) η Kim ακολουθεί μια διατροφή βασισμένη στη δίαιτα Atkins. Με λίγα λόγια δεν τρώει υδατάνθρακες και δεν καταναλώνει πάνω από 1800 θερμίδες την ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα το πρωί τρώει

Ομελέτα, λουκάνικο γαλοπούλας, γκούντα και γιαούρτι με blueberries. Επιπλέον τρώει δύο σοκολατένια σνακ την ημέρα αποδεικνύοντας πως όταν μια γυναίκα είναι αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της δεν χρειάζεται να στερείται τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μην ξεφεύγει από το στόχο της και να γυμνάζεται όσο πιο πολύ μπορεί. Well done Kim!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News