Λάδι από αβοκάντο: Το τελευταίο superfood που πρέπει να βάλεις παντού!

By

Είναι τέλειο για την επιδερμίδα σου, για τα μαλλιά σου και για τη μαγειρική σου. Το λάδι από αβοκάντο είναι το next best thing που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου.

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή αυτή η εναλλακτική έχει την ικανότητα να βελτιώνει την υγεία της καρδιάς σου και την ποιότητα της επιδερμίδας σου. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και καλά λιπαρά ενώ δεν καταστρέφονται τα θρεπτικά συστατικά του με το μαγείρεμα.

Βάλ’το σε σαλάτες αλλά και σε όλες τις συνταγές σου είτε είναι ωμές είτε είναι μαγειρευτές.

Σε ό,τι αφορά την ομορφιά σου μπορείς να βάλεις το έλαιο αβοκάντο στο πρόσωπο, το λαιμό, το σώμα και τα μαλλιά σου. Φρόντισε μόνο να είναι ανεπεξέργαστο.

Αμέσως μετά το ντους βάλ’το στην επιδερμίδα σου όσο ακόμα οι πόροι της είνα διεσταλμένοι και θα το απορροφήσουν καλύτερα. Αντικατέστησέ το με την ενυδατική σου κρέμα και θα δεις ότι θα σου χαρίζει μεταξένια επιδερμίδα.

Για να προλάβεις ραγάδες σε μηρούς, στήθος και κοιλιά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις. Φυσικά καλό θα είναι πρώτα να ρωτήσεις το γιατρό σου.

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να απλώνεις λίγο από αυτό κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Το πρωί θα έχεις λαμπερή και απαλή επιδερμίδα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News