Λάουρα Νάργες: Έτσι έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες!

By

Η παρουσιάστρια κατάφερε μέσα σε 7 μόλις μήνες να χάσει 18 ολόκληρα κιλά και είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της.

Η Λάουρα είναι πολύ χαρούμενη με το σώμα της παρόλο που από ότι έχει αποκαλύψει χρειάστηκε τη βοήθεια πλαστικού χειρουργού για να ξεφορτωθεί την κυτταρίτιδα.

Η Λάουρα είπε για τα κιλά που έχασε: “-18 κιλά σε 7 μήνες: detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer μου @aggelos_vasiliou (σε σημείο που ζαλίζομαι και θα με λυπηθεί ο coachάρας μου – για 10 δεύτερα βέβαια μόνο), και λίγη βοήθεια και μία τελευταία πινελιά από τον body picasso μου και πλαστικό χειρουργό @andreas_tromaropoulos (αντίο κυτταρίτιδα, μερικές φορές δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το «πολύ νερό» αν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια, η ιατρική με βοήθησε αρκετά και νιώθω οκ με αυτό).

Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι δίπλα μου δεν θα είχα φύγει από τον φαύλο κύκλο που είχα εγκλωβιστεί. Και το ξαναλέω, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να ικανοποιήσω τις όποιες κακές γλώσσες, αλλά να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου και να αποκτήσω και να ακολουθήσω έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Η αρχή είναι το mind set το οποίο αποκτάς όταν αποβάλλεις το κάθε τι αρνητικό και τους γράφεις απλά στα παλιά σου παπούτσια! Btw, δηλαδή έφτασε Σεπτέμβρης;! Καλό μήνα”.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News