Λάουρα Νάργες: Πώς κατάφερε να χάσει 6 κιλά γρήγορα!

By

Η Λάουρα Νάργες είναι από τις γυναίκες που έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα με τα κιλά τους. Αυτή τη φορά όμως έχει καταφέρει να χάσει μερικά κιλά και να διατηρήσει το νέο της σώμα αρκετό καιρό.

Τι έκανε, λοιπόν, η Λάουρα για να χάσει βάρος και ποια διατροφή ακολούθησε;

Η Λάουρα έκανε τη συγκεκριμένη διατροφή για 3 μήνες και την κάνει κάθε φορά που θέλει να χάσει λίγο βάρος γιατί έχει αποτέλεσμα στην ίδια.

Η ίδια είπε σε συνέντευξή της: “To πρωί τρώω τοστ με τυρί και γαλοπούλα, γύρω στις 10 μια μπάρα δημητριακών, το μεσημέρι επιλέγω μπιφτέκια ή στήθος κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα, ενώ το τέλειο βραδινό μου είναι ο ψητός σολομός με σαλάτα”.

Όσο για το τι της αρέσει πολύ να τρώει είπε: “Εντάξει, δεν θα σου κρυφτώ, τρελαίνομαι για σοκολάτα και πίτσα αλλά προσπαθώ με νύχια και με δόντια να τα αποφεύγω ακόμα και όταν έχω καλεσμένους φίλους στο σπίτι”.

Τέλος ποια τροφή είναι τελειώς απαγορευμένη όταν κάνει δίαιτα; “Έκανα μια πολύ συγκεκριμένη δίαιτα. Κοτόπουλο χωρίς λάδι ή αλάτι ή γενικά κάτι άπαχο… Συγκεκριμένη ποσότητα ρυζιού, καθόλου υδατάνθρακες. Τα μακαρόνια ήταν απαγορευμένα τελείως. Είχα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που δεν επιτρεπόταν να το παρακάμψω γιατί αλλιώς θα έχανα και τον στόχο μου. Δηλαδή να είμαι κανονικά στα κιλά μου..”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News