Μάθε πώς έχασε 8 ολόκληρα κιλά ο ηθοποιός Ηλίας Μελέτης!

By

Ο ηθοποιός Ηλίας Μελέτης είναι από τους πιο στιλάτους άντρες της ελληνικής τηλεόρασης και η αλήθεια είναι πως έχει ένα ωραίο, αδύνατο σώμα.

Παρόλα αυτά ο ηθοποιός θέλησε να ξεφορτωθεί 8 ολόκληρα κιλά και το κατάφερε σε 2 μόλις μήνες. Πώς τα κατάφερε; Απλά έκανε μερικές αλλαγές στην καθημερινή του διατροφή.

Ο ίδιος ανέβασε ένα story στο Instagram με το πριν και το μετά και έγραψε:

«8 βδομάδες, 8 κιλά! Τελικά αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Εγώ που δεν μπορώ χωρίς 2 γλυκά τη μέρα και φαί μετά το θέατρο (δηλαδή μεσάνυχτα) το έραψα για δύο μήνες και ιδού τα αποτελέσματα. Όλα είναι στο μυαλό.

Όταν λέω το έραψα όχι υπερβολές… έκοψα γλυκά, ψωμιά, τηγανιτά και φαγητό αργά το βράδυ… Αντιθέτως πολλά φρούτα, πολλά λαχανικά και πολλά ψητά», έγραψε ο Μελέτης Ηλίας στην φωτογραφία με τη ζυγαριά που ανέβασε!

Και η αλήθεια είναι αυτή! Όλα είναι στο μυαλό μας.

Κόψε κι εσύ τα τηγανιτά, τα γλυκά και το ψωμί και θα καταφέρεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να χάσεις όλα τα κιλά που θέλεις. Το μόνο που σε κρατάει μακριά από το ιδανικό για σένα βάρος είναι μια απόφαση.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News