Με αυτή τη διατροφή κατάφερε η Rebel Wilson να χάσει πάνω από 20 κιλά!

By

Το 2020 αποφάσισε να το αφιερώσει στην υγεία της και στο να χάσει τα κιλά που της δυσκόλευαν τη ζωή. Και τα κατάφερε αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή έχοντας πολλά πολλά παραπάνω κιλά τώρα είναι ένας άλλος άνθρωπος. Και το κατάφερε κάνοντας την Mayr Method. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει πολλούς διατροφικούς περιορισμούς. Απαγορεύονται οι επεξεργασμένες τροφές, τα γαλακτοκομικά, η γλουτένη και οι τροφές που προκαλούν αλλεργίες.

Ο λόγος που απαγορεύονται αυτές οι τροφές είναι γιατί σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μέθοδο οι περιορισμοί είναι αυτοί που βοηθούν το σώμα να χωνεύει χωρίς να δυσκολεύεται.

Πρωινό
Η ηθοποιός ξεκινάει την ημέρα της τρώγοντας μια μεγάλη δόση πρωτεϊνης. Κάποιες μέρες τρώει αυγά μαζί με σπανάκι σωτέ ενώ κάποιες άλλες μέρες ξεκινάει την ημέρα της με ένα πρωτεϊνούχο smoothie. Εξαρτάται από το πόσο χρόνο έχει στη διάθεσή της.

Μεσημεριανό
Το μεσημέρι τρώει πρωτεϊνη και φρέσκα λαχανικά. Συνήθως το μεσημεριανό της αποτελείται από μια σαλάτα με καπνιστό σολωμό ή στήθος γαλοπούλας ή και τόφου.

Αν δεν θέλει να φάει σαλάτα τότε σύμφωνα με τη δίαιτα Mayr μπορεί να φάει πολέντα με λαχανικά της επιλογής της.

Βραδινό
Τις περισσότερες μέρες το βραδινό της μοιάζει πολύ με το μεσημεριανό. Υπάρχει όμως ένας κανόνας που πρέπει να ακολουθεί οπωσδήποτε. Δεν επιτρέπεται να τρώε ωμά λαχανικά μετά τις 3 το μεσημέρι. Ο λόγος είναι ότι τα ωμά λαχανικά είναι πιο δύσκολο να χωνευτούν πράγμα που δυσκολεύει τη διαδικασία της πέψης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Και ποιες είναι οι τροφές που αποφεύγει;

Όταν πρωτοξεκίνησε τη δίαιτα Mayr απέφευγε την καφεϊνη, τη ζάχαρη και το αλκοόλ. Μετά από δύο εβδομάδες διατροφής μπορούσε να εντάξει στην καθημερινότητά της μικρές ποσότητες από τα παραπάνω.

Η ίδια έχει πει για τη διατροφή που κάνει: “Δεν είναι όλες οι εβδομάδες καλές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ξεφεύγω από τον στόχο μου”.

Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι αγαπάει πολύ τα γλυκά και όποτε βρίσκει την ευκαιρία τρώει ένα donut. Παρόλα αυτά αμέσως μετά επιστρέφει στην διατροφή της.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News