Μπάλες μπισκότου χωρίς ζάχαρη!

By

Μπάλες Μπισκότου και μάλιστα χωρίς ζάχαρη! Ακούγονται πολλά υποσχόμενα και είναι. Όποτε τα φτιάχνω για να έχω να κερνάω φίλους δεν μένει ούτε ένα.

Αν αγαπάς και εσύ τα μπισκότα oreo τότε θα αγαπήσεις και αυτό το γρήγορο γλυκάκι που δεν θέλει ψήσιμο.

Το βασικό για μένα είναι να φτιάχνω γρήγορα, νόστιμα γλυκάκια που δεν περιέχουν ζάχαρη για την οικογένεια και αυτά τα γλυκάκια είναι αυτό ακριβώς. Η αλήθεια είναι πως η πολλή δουλειά δεν μου αφήνει χρόνο για να φτιάχνω δύσκολα γλυκά που θέλουν πολύ χρόνο. Φαντάζομαι ακριβώς το ίδιο νιώθουν και πολλές άλλες εργαζόμενες μητέρες με περισσότερα μάλιστα από ένα παιδιά στο σπίτι να αναζητούν γλυκό τις πιο άσχετες ώρες της ημέρας. Ένα τέτοιο γλυκό θα τα κρατήσει απασχολημένα και θα τα ευχαριστήσει.

Αν θέλεις κι εσύ να φτιάχνεις εύκολα, γρήγορα γλυκά χωρίς ζάχαρη τότε βρες όλα μου τα γλυκά στην κατηγορία “Γλυκά χωρίς Ζάχαρη”!

Η συνταγή είναι τόσο απλή που πραγματικά μπορείς να την έχεις έτοιμη σε μερικά λεπτά. Το μόνο που θα χρειαστεί λίγο χρόνο παραπάνω είναι η αναμονή για να κρυώσουν τα μπισκοτομπαλάκια σου.

Τα συγκεκριμένα μπισκότα περιέχουν αντί για ζάχαρη μαλτιτόλη.

Τι είναι η μαλτιτόλη; Προκειται για φυσικό υποκατάστατο της ζάχαρης το οποίο έχει πολύ λίγες θερμίδες και είναι προϊόν αμύλου με βάση το καλαμπόκι. Είναι μάλιστα ιδανική για διαβητικά άτομα καθώς και για άτομα που ακολουθούν δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων.

Βρες τη συνταγή στο dearlife.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News