Ο διάσημος σεφ Jamie Oliver έχασε 12 κιλά κόβωντας μόνο 2 πράγματα!

By

Είναι από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο και βρίσκεται καθημερινά μέσα σε λαχταριστά πιάτα φαγητού. Δύσκολο λοιπόν να μην πάρει βάρος. Και το πήρε! Μέχρι που αποφάσισε να κάνει μόλις 2 αλλαγές στη ζωή του και να χάσει 12 ολόκληρα κιλά.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του αντικατέστησε για κάποιο διάστημα το κρέας με καρύδια για να παίρνει την απαραίτητη πρωτεϊνη. Τα καρύδια περιέχουν καλά λιπαρά, φυτικές ίνες και πρωτεϊνες και έτσι χορταίνουν όποιον τα καταναλώνει.

Η δεύτερη αλλαγή που έκανε αφορούσε στο αλκοόλ. Το έκοψε εντελώς για όσο έκανε διατροφή μιας και μια μέτρια ποσότητα αλκοόλ κάθε μέρα μπορεί να σου χαρίσει μέχρι και 400 θερμίδες.

Ο Jamie Oliver εδώ και αρκετό καιρό παροτρύνει τους ακόλουθους και τους φαν του στα social media να κάνουν vegan διατροφικές επιλογές καθώς είναι πιο υγιεινές παρόλο που ο ίδιος δεν είναι vegan.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News