Ο ιδιοφυής τρόπος να βράσεις μακαρόνια χωρίς νερό!

By

Λατρεύω καθετί περίεργο στην κουζίνα και στη μαγειρική. Μου αρέσει να μαθαίνω νέα πράγματα και νέους τρόπους για να μαγειρεύω για την οικογένειά μου.

Μπορεί τώρα που είναι καλοκαίρι να μην θέλω να πατάω το πόδι μου στην κουζίνα (ζεσταίνομαι υπερβολικά) αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα φτιάξω καμιά μακαρονάδα που και που. Έτσι, έψαξα και βρήκα μια νέα, περίεργη και έξυπνη συνταγή για μακαρόνια που βράζουν χωρίς νερό. Δες πώς θα το κάνεις και εσύ.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για μια μακαρονάδα με κρεμμύδια, μπέικον και ζωμό κότας είναι το εξής:

Αφού σοτάρεις σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια και το μπέικον, πρόσθεσε το ζωμό κότας και λίγο αργότερα ένα ολόκληρο μπουκάλι λευκό κρασί. Ξέρω, δεν είναι και πολύ οικονομική αυτή η συνταγή αλλά σίγουρα θα εντυπωσιάσει σε ένα ιδιαίτερο δείπνο.

Αφού ρίξεις και το κρασί πρόσθεσε τα μακαρόνια σου. Αφού βράσουν σε 7-8 λεπτά πασπάλισε με παρμεζάνα και πιπέρι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
Κάψε θερμίδες

Η γυμναστική του σαλονιού: Κάντε αυτές τις ασκήσεις κάθε μέρα και όλοι θα σας ρωτάνε πού οφείλεται το τέλειο σώμα σας!

Είτε τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερή τους φάση είτε δεν σας αρέσει το γυμναστήριο είτε είστε νέα...
Διαβάστε Περισσότερα