Οι αλλαγές στη διατροφή που θα αλλάξουν το σώμα σου!

By

Νέος χρόνος, νέοι στόχοι! Ας μην το παρακάνουμε φέτος. Ας φερθούμε λίγο πιο καλά στον εαυτό μας. Ας βάλουμε μικρούς επιτεύξιμους στόχους που θα μας κάνουν να νιώσουμε καλά και να περάσουμε ένα όμορφο 2021!

Άλλωστε αυτή τη στιγμή μας απασχολούν άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα… το πότε θα βγούμε ξανά από το σπίτι μας.

Το θέμα είναι το εξής. Και όταν βγούμε; Θα είμαστε όπως θα θέλαμε να είμαστε; Θα δείχνουμε όπως θα θέλαμε να δείχνουμε; Θα έχουμε το σώμα που θα θέλαμε να έχουμε;

Κάνε τις παρακάτω μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου και θα διαπιστώσεις πως όλα είναι εφικτά. Αρκεί να το θελήσεις. Αρκεί να γίνει αυτό το “κλικ” στον εγκέφαλο που λένε οι ειδικοί.

Περισσότερο νερό! Και μόνο αυτό να κάνεις θα κάψεις λίπος χωρίς ουσιαστικά να κάνεις τίποτα. Έχε ένα μπουκάλι γεμάτο νερό και πίνε όσο περισσότερο μπορείς μέσα στη μέρα.

Αντικατέστησε τα λευκά ψωμιά και ζυμαρικά με ολικής άλεσης. Δύσκολο; Καθόλου! Μια μικρή αλλαγή συνήθειας είναι που θα σου κάνει καλό.

Σταμάτα να πίνεις αναψυκτικά. Δεν λέω… θα πιεις ένα την εβδομάδα αλλά μέχρι εκεί. Μην το παρακάνεις. Δεν παχαίνεις αλλά κάνεις κακό στην υγεία σου.

Αύξησε τις σαλάτες που καταναλώνεις. Τρώγε πρώτα πάντα τη σαλάτα σου και έπειτα πέρνα στο φαγητό. Θα δεις ότι θα τρως λιγότερο.

Κάνε μικρά και συχνά γεύματα. Καλό είναι να μην νιώθεις ποτέ ότι πεινάς. Αντιθέτως τρώγε λίγο και περισσότερες φορές την ημέρα.

Κόψε τη ζάχαρη! Τρώγε όσο πιο λίγη μπορείς. Δεν σου κάνει καλό και σε παχαίνει. Δοκίμασε γλυκά χωρίς ζάχαρη αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά ή μείωσε τις ποσότητες που καταναλώνεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News