Οι γλυκαντικές ουσίες που μπορείς να τρως εκτός από ζάχαρη!

By

Θες να βγάλεις τη ζάχαρη από τη ζωή σου και καλά κάνεις. Μπορεί ένα γλυκάκι μια στο τόσο να μην κάνει κακό αλλά αν είσαι γλυκαντζού τότε χρειάζεται μια λύση για να σταματήσεις να τρως ζάχαρη.

Υπάρχουν πλέον στο εμπόριο πολλές εναλλακτικές και εγώ σου έχω παρακάτω τις καλύτερες.

Στέβια Πρόκειται για ένα υποκατάστατο της ζάχαρης το οποίο προέρχεται από φυτά. Δεν έχει θερμίδες, δεν περιέχει υδατάνθρακες και είναι 200 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη. Παρόλα αυτά τα φύλλα στέβια δεν έχουν γίνει αποδεκτά από τον FDA (τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας).

Erythritol Είναι ένα ζαχαρώδες ποτό το οποίο φτιάχνεται από καλαμπόκι. Είναι κατά  60-80% όσο γλυκιά είναι και η ζάχαρη και έχει από 0 έως 0,2 θερμίδες ανά γραμμάριο.

Monk fruit Πρόκειται για ακόμα ένα υποκατάστατο της ζάχαρης το οποίο δεν έχει θερμίδες. Είναι κι αυτό 250 φορές πιο γλυκό από την κανονική ζάχαρη.

Truvia Είναι ένα πολύ γλυκό υποκατάστατο το οποίο δεν έχει θερμίδες. Φτιάχνεται από φύλλα στέβια, erythritol και άλλα φυτικά υλικά.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα