Μάθε ποια είναι τα καλύτερα υποκατάστατα της λευκής ζάχαρης.
Μου αρέσει να τρώω γλυκά μα πάνω από όλα μου αρέσει να τρώω γλυκά. Τι γίνεται, όμως, όταν όλα τα γλυκά που βρίσκω στα κλασικά ζαχαροπλαστεία περιέχουν τόνους ζάχαρης; Αναγκαστικά πρέπει, αν θέλω να φάω ένα υγιεινό γλυκό, να το φτιάξω μόνη μου.
Δες ακόμα –> Yγιεινά Pancakes & 3 τρόποι για να τα σερβίρεις!
Στο συγκεκριμένο άρθρο, θέλοντας να βοηθήσω και σένα που βρίσκεσαι στην ίδια μοίρα με μένα, θα σου μεταφέρω όλα όσα έχω μάθε μετά από χρόνια ψησίματος και δοκιμασιών.
Τι μπορείς να βάλεις στα γλυκά σου αντί για ζάχαρη;
Μερικά από τα αγαπημένα μου φυσικά υποκατάταστα είναι το μέλι, το maple syrup, η στέβια και η αγαύη.
Πώς μπορείς να αντικαταστήσεις 1 φλιτζάνι ζάχαρη;
Αντί για 1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη μπορείς να βάλεις 3/4 φλιτζανιού μέλι ή 3/4 φλιτζανιού maple syrup ή 2/3 φλιτζανιού αγαύη ή 1 κ.γ. στέβια.
Δες όλα τα υπόλοιπα στο διάγραμμα που ακολουθεί.
Διάβασε τη συνέχεια και δες το διάγραμμα στο dearlife.gr.