Πανεύκολα Pancake Cereal | Viral Tiktok Trend

By

Αν δεν το έχεις δει ή ακούσει ακόμα τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Τα pancake cereal (δημητριακά pancakes) είναι το νέο τεράστιο trends και μπορώ να καταλάβω απόλυτα γιατί.

Όταν λέμε “cereal pancakes” δεν εννοούμε pancakes με δημητριακά στο εσωτερικό τους. Εννοούμε ότι τα pancakes είναι τα ίδια τα δημητριακά.

Και μιας και όλοι μας αγαπάμε και τα δημητριακά και τα pancakes γιατί αυτά τα δύο να μην γίνουν ένα;

Πόσο εύκολο είναι να τα φτιάξεις;

Είναι πραγματικά πανεύκολα και θα σου δώσω όλα τα tips που χρειάζεσαι για να τα φτιάξεις τέλεια με την πρώτη.

Η δική μου συνταγή είναι vegan και περιέχει και αλεύρι ολικής άλεσης. Εσύ όμως μπορείς να μην την κάνεις vegan βάζοντάς της κανονικό γάλα και αλεύρι λευκό. Η επιλογή είναι δική σου απλά η δική μου συνταγή είναι πιο light, πιο υγιεινή και πεντανόστιμη.

Πώς θα φτιάξεις τόσο μικρά pancakes;

Προσωπικά ύστερα από αρκετές δοκιμές κατέληξα στο trick του πλαστικού μπουκαλιού του νερού. Αν έχεις ένα μικρο πλαστικό μπουκαλάκι απλά ρίξε την ζύμη σου μέσα και κούμπωσε με το καπάκι. Άνοιξε με ένα ψαλίδι ή ένα μαχαίρι μια μικρή τρύπα στο καπάκι και πίεζε το μπουκάλι για να βγαίνει μικρή ποσότητα ζύμης κάθε φορά μέσα στο τηγάνι.

Προσπάθησε να κάνεις μια μικρή στριφογυριστή κίνηση με το χέρι σου για να σου βγουν στρογγυλά τα pancakes. Αν δεν σε νοιάζει τόσο να είναι όμορφα (δεν είσαι και masterchef) δεν έχει καμία σημασία. Η γεύση θα είναι η ίδια.

Μια άλλη ιδέα είναι να βάλεις τη ζύμη σε ένα σακουλάκι που κλείνει με zip και να κάνεις μια πολύ μικρή τρυπούλα στον πάτο του. Αν βρεις έναν πιο έξυπνο τρόπο, είμαι εδώ να τον ακούσω!!

Δες ολόκληρη τη συνταγή στο mrssoupe.com.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News