Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεπαγώσεις κρέας και κιμά;

By

Πόσες φορές σου έχει τύχει να θέλεις να μαγειρέψεις κρέας ή κιμά και να διαπιστώνεις ότι ξέχασες να το βγάλεις από την κατάψυξη;

Προσωπικά μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές και όλες έχω καταφύγει στο παρακάτω tip που θα σου δώσω παρακάτω.

Υπάρχει τρόπος να ξεπαγώνεις το κρέας σου σε 15 μόλις λεπτά.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο και ένα κατσαρολάκι νερό.

Βάλε το κατεψυγμένο κρέας στα πλαστικά σακουλάκια και σφράγισέ το. Βάλε το νερό να ζεσταθεί και όταν φτάσει τους 60 βαθμούς βάλε μέσα και τα σακουλάκια με το κρέας, σβήσε το μάτι και σκέπασε με το καπάκι της κατσαρόλας. Σε 15 λεπτά το κρέας σου θα έχει ξεπαγώσει.

Όσο για τον κιμά θα πρέπει να εφαρμόσεις το εξής κόλπο: Μόλις τον αγοράσεις και πριν τον βάλεις στην κατάψυξη χώρισέ τον σε μικρές μερίδες και πίεσέ τον για να γίνει πλάκα. Τύλιξε με διάφανη μεμβράνη και βάλε στην κατάψυξη. Ο κιμάς σε πλάκες ξεπαγώνει πολύ γρήγορα.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα