Πώς κατάφερε η Μαρία Μπεκατώρου να χάσει 9 ολόκληρα κιλά;

By

Είναι μια από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Η Μαρία Μπεκατώρου κερδίζει τους πάντες με το χαμόγελό της και την πάντα όμορφη διάθεσή της.

Φέτος την βλέπουμε στο Your Face Sounds Familiar 5 και μας έχει εντυπωσιάσει η αλλαγή στην εμφάνιση και το σώμα της.

Πώς κατάφερε, όμως, η Μαρία να χάσει 9 ολόκληρα κιλά;

H ιδια βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δεν Γίνεται” και είπε: “Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει… Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι. Μέχρι τα είκοσι μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!».

Hungry ή Hangry; Ξέρεις να το ξεχωρίζεις;

Όπως είπε η Μαρία Μπεκατωρου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ξεχνούσε να φάει και έτσι άρχισε σταδιακά να χάνει κιλά. Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, της άρεσε αυτό και αποφάσισε πως ήθελε να χάσει κιλά και να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή, καταφέρνοντας τελικά να χάσει εννιά ολόκληρα κιλά. Είπε ακόμη, «Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά, όχι τις σοκολάτες, αλλά τις κρέμες μου» είπε η Μαρία Μπεκατώρου!

Και αν αναρωτιέσαι πόσα κιλά είναι η Μαρία αυτή τη στιγμή θα σου αποκαλύψω ότι είναι μόλις 52 κιλά.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Ζήσε Υγιεινά Υγεία

Κάνοντας κάθε μέρα αυτά τα 11 πράγματα αυξάνονται οι πιθανότητες να εμφανίσεις διαβήτη

Μήπως ορισμένες καθημερινές μας συνήθειες μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνo να αναπτύξουμε διαβήτη; H επιστήμη λέει πώς κάτι τέτοιο...
Διαβάστε Περισσότερα