Πώς θα χάσεις κιλά και δε θα τα ξαναπάρεις ποτέ πια!

By

Χάνεις κιλά και αυτά επιστρέφουν… Όχι, δεν επανέρχονται μαγικά από μόνα τους, και όσο και αν σε στενοχωρήσει αυτό που θα διαβάσεις έχει να κάνει καθαρά με τη δική σου προσωπική ευθύνη απέναντι στο σώμα σου και στον ίδιο σου τον εαυτό. Αν θέλεις αυτή τη φορά να τα καταφέρεις και να μην απογοητευτείς, ακολούθησε αυτά τα 5 απλά βήματα για να πεις οριστικά αντίο στο παραπανίσια κιλά!

1. Ξεκίνα με έναν ειδικό

Bρες απλές επιλογές για διατροφικές αλλαγές που να μπορείς να διατηρήσεις και ακολούθησέ τες σε συνδυασμό με την άσκηση για βέλτιστα αποτελέσματα.

2. Κάνε focus στο πρόγραμμα

Η συνέπεια είναι το «κλειδί» της επιτυχίας όσον αφορά την άσκηση. Οι άνθρωποι αποτυγχάνουν επειδή πηδούν από το ένα πρόγραμμα στο άλλο και ποτέ δεν ωφελούνται από ένα σταθερό, μακροπρόθεσμο πλάνο. Βρες ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα (από έμπειρο γυμναστή) και εμπιστεύσου το.

3. Μην είσαι ανυπόμονη

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι ότι αρχικά δυσκολεύεσαι να ασκείσαι στη σωστή ένταση για αρκετή ώρα ώστε να δεις αποτελέσματα. Καθώς η φυσική σου κατάσταση θα βελτιώνεται, το ίδιο θα κάνει η ικανότητά σου να ακολουθείς τη σωστή ποσότητα και ένταση άσκησης, ενώ τα αποτελέσματα που βλέπεις θα βελτιώνονται.

4. Άσε τη ζυγαριά στην άκρη

Όταν ασκείσαι, πρέπει να περιμένεις αύξηση της μυϊκής μάζας και του όγκου πλάσματος (κυριολεκτικά, παράγεις περισσότερο αίμα). Αυτό ως εκ τούτου θα αυξήσει το βάρος σου αρχικά. Όμως, μην ανησυχείς τόσο για τους αριθμούς όταν ξεκινάς – επικεντρώσου στη φυσική κατάσταση και άφησε το βάρος να φροντίσει τον εαυτό του.

5. Μην το κάνεις μόνη σου

Μην το κάνεις μόνη σου, είτε μιλάμε για διατροφή είτε για άσκηση, η καλύτερη εγγύηση επιτυχίας είναι η επιμονή σε ένα πρόγραμμα για πολύ καιρό. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι θα το ακολουθήσεις από το να το κάνεις διασκεδαστικό;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News