Πώς θα μειώσεις την όρεξή σου όσο είσαι σε καραντίνα!

By

Θέλεις να μειώσεις την όρεξή σου ενώ βρίσκεσαι σε καραντίνα αλλά ό,τι κι αν κάνεις σκέφτεσαι το φαγητό; Δεν είσαι η μόνη αλλά υπάρχουν τρόποι για να μην βγεις από την καραντίνα με επιπλέον κιλά.

Το έψαξα λίγο το θεματάκι και σε συνδυασμό με όσα έχουν πιάσει σε μένα θα σου μεταφέρω όλη μου τη σοφία σχετικά με το θέμα. Ένα θα σου πω. Όσο βρίσκομαι σε καραντίνα και έχω χάσει βάρος και γυμνάζομαι καθημερινά (πράγμα που δεν είχα χρόνο να κάνω πριν σε καμιά περίπτωση).

Δες ακόμα –> Χάσιμο βάρους με 6 μυστικά των Γαλλίδων | Ολα εδώ!

Όταν είσαι κολλημένη/ος μέσα στο σπίτι είναι πολύ εύκολο το φαγητό να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Άλλωστε είναι από τις μικρές απολαύσεις που θεωρείς ότι σου έχουν απομείνει.

Αν θέλεις όμως μέσα στην απομόνωση και την καραντίνα να ανανεωθείς και να βγεις από αυτήν άλλος άνθρωπος, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να βγεις με παραπανήσια κιλά.

Δες ακόμα –> Χάσε Όσα Κιλά Θέλεις Μέχρι το Καλοκαίρι Ακολουθώντας τη Διατροφή των Γαλλίδων!

Έρευνες έχουν δείξει ότι κάνοντας μικρές και όχι μεγάλες αλλαγές και προσαρμογές θα μπορέσεις να μην πάρεις βάρος ή και να χάσεις.

  1. Αντικατέστησε τους χυμούς με νερό. Τρώγε ωμά λαχανικά (baby καροτάκια, αγγουράκια) αντί για πατατάκια και άρχισε να τρως στο πιάτο του φρούτου και όχι σε κανονικό πιάτο. Έτσι θα γλιτώσεις εκατοντάδες θερμίδες μέσα στην ημέρα και θα χάσεις βάρος χωρίς να κάνεις μεγάλες θυσίες.
  2. Οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε όταν αγχώνονται ή όταν δεν έχουν τι να κάνουν. Αντί να καταφεύγεις στο φαγητό προσπάθησε να σκέφτεσαι αν πραγματικά πεινάς ή αν τρως λόγω κάποιου συναισθηματικού θέματος.
  3. Βρες κάτι που θα σου αποσπάσει την προσοχή. Αν δεν δουλεύεις (είσαι από αυτούς που βρίσκονται σε αναστολή ή απλά η εταιρία σου έχει κλείσει λόγω κορονοϊού) τότε βρες κάτι δημιουργικό να κάνεις. Μάθε να πλέκεις (θα σε χαλαρώσει πολύ), διάβασε ένα βιβλίο, δες μια ταινία, ξεκίνα μια σειρά στο Netflix, μάθε κάτι καινούργιο να κάνεις.

Διάβασε τα υπόλοιπα tips στο dearlife.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News