Οι πιο νόστιμες, διαφορετικές ψητές πατάτες που μπορούν να γίνουν το τέλειο συνοδευτικό για τα κρεατικά ή τα ψάρια σου.
Είναι μια συνταγή που φτιάχνω αρκετά συχνά τελευταία γιατί μας αρέσει πολύ. Και μάλιστα μας αρέσει να κόβουμε με τον ίδιο τρόπο και κολοκυθάκια και να τρώμε το πιάτο ως κυρίως. Ιδίως κάτι μεσημέρια που δεν έχουμε την ενέργεια για κάτι περισσότερο και πιο πολύπλοκο.
Οι ψητές πατάτες αυτές είναι πολύ τραγανές απ’εξω!
Ουσιαστικά είναι τραγανές απ’έξω ιδίως αν τις ψήσεις με την φλούδα και μαλακές εσωτερικά. Συνόδεψέ τες με μια απλή σως γιαουρτιού και θα πάθεις την πλάκα σου. Είναι ΤΟΟΣΟΟ καλές!
Αν θέλεις να δεις και άλλες συνταγές με πατάτες κοίτα εδώ:
Super τραγανές πατάτες φούρνου | Δεν έχεις φάει πιο νόστιμες
Τραγανές τηγανιτές πατάτες στον φούρνο | Η πιο υγιεινή εκδοχή τους
Τραγανές τηγανιτές πατάτες με μια κίνηση!
Ψητές πατάτες σε ροδέλες με παρμεζάνα και σκόρδο
Υλικά:
- 7-8 μέτριες πατάτες πλυμένες
- 4 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
- 1 φλ. παρμεζάνα
- 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
- 1 κ.σ. σκόρδο σε σκόνη
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 1 κ.γ. αλάτι
- φρέσκο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο dearlife.gr.