Ρύζι με αβοκάντο: Το τέλειο συνοδευτικό για κάθε κρεατικό!

By

Ας παίξουμε ένα παιχνίδι: Πες ένα φαγητό που δεν γίνεται πολύ πιο νόστιμο όταν του προσθέσεις αβοκάντο. Μπορείς να σκεφτείς κάποιο; Γιατί εγώ δεν βρίσκω κανένα. Το ίδιο ισχύει και με το ρύζι. Ακολούθησε τα βήματα που σου αναφέρω παρακάτω και φτιάξε το πιο νόστιμο και υγιεινό συνοδευτικό για το κρέας, το κοτόπουλο και το ψάρι σου.

Θα χρειαστείς:

1 αβοκάντο λιωμένο
1 λάιμ (και το χυμό και το ξύσμα)
1 σκόρδο λιωμένο
1 κ.γ. κύμινο
1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν
αλάτι και πιπέρι
2 φλ. μαγειρεμένο καστανό ρύζι
1 φλ. κόλιαντρο ψιλοκομμένο

Ξεκίνα ρίχνοντας σε ένα μεγάλο μπολ το αβοκάντο, το χυμό και το ξύσμα από το λάιμ και το σκόρδο. Ανακάτεψε καλά.

Πασπάλισε με κύμινο, πιπέρι καγιέν, αλάτι και πιπέρι.

Πρόσθεσε το ρύζι και ανακάτεψε καλά.

Πρόσθεσε και το κόλιαντρο και το γεύμα σου είναι έτοιμο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News