Σάιμον Κάουελ: Έγινε vegan και έχασε 10 κιλά μέσα σε λίγους μήνες

By

O Σάιμον Κάουελ, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους κριτές στη βρετανική τηλεόραση με συμμετοχή σε διαγωνισμούς -όπως το Pop Idol, The X Factor, Got Talent της Βρετανίας, American Idol, The X Factor, Αμερική Έχεις Ταλέντο- έχασε 10 κιλά και αυτό, όπως λέει ο ίδιος, οφείλεται αποκλειστικά στη vegan διατροφή που ξεκίνησε να ακολουθεί.

Ο Σάιμον φαίνεται να λατρεύει την ανανεωμένη εμφάνισή του, αφού όπως είπε σε συνέντευξή του, εάν η ομορφιά του σε κλίμακα από το 1 έως το 10 ήταν 8, τώρα είναι 11. Μπορεί να έχασε βάρος, αλλά μάλλον δεν έχασε τη… μετριοφροσύνη του!

Όπως αποκάλυψε, έκοψε το κρέας, τα γαλακτοκομικά, τα σιτηρά και τη ζάχαρη. Αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του μετά από λιποθυμία του λόγω χαμηλών επιπέδων σακχάρου στο αίμα τον Οκτώβριο του 2017. «Μερικές φορές η ζωή μάς υπενθυμίζει ότι δεν είμαστε ανίκητοι. Ήταν τεράστιο σοκ … Πρέπει πραγματικά να φροντίσω τον εαυτό μου», είχε πει τότε σε συνέντευξή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#BGT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ simoncowell στις

Από τότε η ζωή του έχει αλλάξει τελείως, καθώς πια ακολουθεί μια vegan διατροφή. Όπως είπε, το μυστικό του είναι ότι σταμάτησε να πιστεύει σε εξαντλτητικές δίαιτες και τρελά τεστ αλλεργιών. Πλέον η διατροφή του είναι γεμάτη με ωμά λαχανικά, φρούτα με χαμηλά σάκχαρα και πολύ νερό. «Μόλις το συνηθίσεις, είναι πολύ πιο εύκολο. Νιώθω καλύτερα, η μνήμη μου είναι καλύτερη. Δεν το βρήκα δύσκολο. Ακόμα μπορώ να πιω μπίρα, οπότε είμαι χαρούμενος», είπε.

Πηγή: olivemagazine.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News