Ένα από τα γρήγορα vegetarian μεσημεριανά μου που φτιάχνω όποτε δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου. Παρόλα αυτά είναι εντυπωσιακό και δεν μαρτυράει σε καμιά περίπτωση ότι είναι έτοιμο για σερβίρισμα σε λιγότερο από 10 λεπτά. Μιλάω για τις θεϊκές ταλιατέλες με σάλτσα παντζαριού και φέτα που είναι ιδανικές και για τις ζέστες που έρχονται!

Tip για την συγκεκριμένη συνταγή: Mπορείς να φτιάξεις τη διπλάσια σάλτσα και να την βάλεις στην κατάψυξη έτσι ώστε να έχεις έτοιμη σάλτσα για την επόμενη φορά που θα θελήσεις να φας το ίδιο φαγητό.
Στόχος είναι πάντα να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη μέσα στην κουζίνα. Και εφαρμόζοντας το παραπάνω tip καταφέρνεις αυτό ακριβώς.


Ταλιατέλες με σάλτσα παντζαριού και φέτα
Υλικά για 2 άτομα:
- 2500 γρ. ζυμαρικά (χρησιμοποίησα ταλιατέλες)
- 3 κ.σ. νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά
- 100 γρ. τυρί φέτα κατσικίσια τριμμένη ή τριμμένη παρμεζάνα (στη συγκεκριμένη συνταγή έβαλα φέτα)
- μια χούφτα άνηθο ψιλοκομμένο ή φύλλα μέντρας (στη συγκεκριμένη συνταγή έβαλα άνηθο)
- 1/2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 500 γρ. βρασμένα παντζάρια (από το σούπερ μάρκετ)
- 1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
- λίγο αλάτι (1/2 κ.γ.)
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- καρύδια ψιλοκομμένα (αν θέλεις) (στη συγκεκριμένη συνταγή δεν έβαλα)
Δες την εκτέλεση στο mrssoupe.com.