Σκέφτεσαι να κόψεις το κρέας; Ίσως είναι το καλύτερο δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου!

By

Ποια είναι τα θετικά μιας διατροφής που βασίζεται στην κατανάλωση τροφών που δεν είναι… κρέας; Προφανώς και τα οφέλη είναι πολλά και θα τα μάθεις ευθύς.

Μια διατροφή που βασίζεται στην κατανάλωση λαχανικών και φρούτων δεν περιλαμβάνει κρέας αλλά και τα παράγωγα αυτών. Επομένως δεν περιλαμβάνει κρέας, κοτόπουλο, θαλασσινά, αυγά, γαλακτοκομικά. Και μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να υιοθετήσεις τέτοιες διατροφικές συνήθειες αλλά υπάρχουν άπειρες bloggers στις μέρες μας που θα σου δώσουν άπειρες λύσεις και συνταγές που ταιριάζουν σε αυτόν τον τρόπο διατροφής.

Ποια είναι τα οφέλη μιας τέτοιας διατροφής;

Βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.
Βοηθάει στο να διατηρείς σε φυσιολογικά επίπεδα την χοληστερίνη σου.
Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου Β.
Βοηθάει στο να διατηρείς πιο εύκολα το βάρος σου.
Προστατεύει από διάφορες μορφές καρκίνου.

Συμπερασματικά, μια διατροφή που βασίζεται στην κατανάλωση τροφών που δεν περιέχουν κρέας ή παράγωγα αυτού είναι πολύ υγιεινή και κάνει καλό. Από την άλλη μεριά καλό είναι γενικότερα στη ζωή να μην υπάρχουν ακρότητες. Αν μια φορά θελήσεις ή νιώσεις ότι θέλεις να φας κρέας, μπορείς να το κάνεις.

Μια διατροφή που βασίζεται κατά κύριο λόγο στα λαχανικά και τα φρούτα είναι μια υγιεινή διατροφή που κάνει καλό και στο περιβάλον αλλά και στην υγεία σου. Αυτό να έχεις στο νου σου και από εκεί και πέρα μπορείς να πράξεις όπως θέλεις εσύ.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News