Αυτά είναι τα σνακς που έχουν στην τσάντα τους όλοι οι Trainers!

By

Παρόλο που μετά από κάθε προπόνηση θέλω να τρέξω στη σουβλακερί της γειτονιάς, έπρεπε να ανακαλύψω τουλάχιστον κάποια σνακς που θα μου κόβουν την πείνα, θα μου δίνουν ενέργεια και δε θα με γεμίζουν με άχρηστες θερμίδες, να μπορώ σαφώς να τα κουβαλάω μαζί μου – on the go που λένε και οι trainers – και να μην ανησυχώ αν τα ξεχάσω ( θαύματα δε γίνονται, όταν πεινάω τέλος, πεινάω).

Αυτή η μυστική έρευνα έλαβε χώρα σε γυμναστήρια και στον ευρύτερο κύκλο των γνωστών μου και φίλων που ασκούν το επάγγελμα και σέβονται την πείνα όλων εμάς που μαστιγώνουν αλύπητα, για το καλό μας.

Ερώτηση στην ερώτηση κατέληξα από τους ειδικούς να κάνω μια λίστα με τα σνακς

1. Μπάλες ενέργειας. Σου έχουμε δώσει άπειρες συνταγές σε αυτό το site για να τις κάνεις και να τις έχεις πάντα και παντού!  Ιδανικές όταν θέλεις κάτι γλυκό και επίσης τόσο για πριν όσο και για μετά από την προπόνηση! Δες εδώ πώς θα φτιάξεις Μπάλες ενέργειας με κακάο και αμύγδαλο 

2. Μπανάνα με φυστικιά. Δεν είναι τυχαία το πιο αγαπημένο όλων των trainers. Μπορείς να φτιάξεις το smoothy σου και με αμύγδαλα – που είναι και πιο κλασικό!

3. Μπάρες πρωτεϊνης 

4. Μπανάνα

5. Μια χούφτα γκρανόλα 

6. Πρωτεϊνη σε σκόνη. Μπορείς άνετα να την έχεις στο σέικερ και αφού τελειώσεις την προπόνησή σου να κάνεις τη μίξη!

7. Μια χούφτα αμύγδαλα

8. Ένα αβοκάντο και ένα πλαστικό μαχαιράκι! Είναι εύκολο να το καθαρίσεις και να πάρεις ενέργεια στο λεπτό!

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News