Σοκολάτα: Το τέλειο αντιγηραντικό για το δέρμα και το νου!

By

Ξεκίνα τις σοκολάτες χωρίς τύψεις! Οι επιστήμονες δουλεύουν για εμάς και μας βρήκαν την τέλεια δικαιολογία για να τρώμε την αγαπημένη μας σοκολάτα.

Τα νέα είναι ιδιαίτερα καλά για εμάς και την γλυκιά αυτή απόλαυση. Νέα έρευνα έρχεται να μας πει πως η σοκολάτα μας κάνει πιο έξυπνους, ενώ δρα σαν το τέλειο αντιγηραντικό!

Η έρευνα συμπεριέλαβε 68 άτομα ηλικίας 23-98 χρόνων. Οι εθελοντές έλαβαν μέρος στο πείραμα αυτό για να ανακαλύψουν τα οφέλη της κατανάλωσης σοκολάτας.

Το αποτέλεσμα της έρευνα απέδειξε πως οι άνθρωποι, που καταναλώνουν σοκολάτα είχαν καλύτερη φωτογραφική μνήμη και αποστηθίζουν πιο εύκολα πράγματα.

Αντίστοιχα, η κριτική σκέψη τους ήταν πιο καλλιεργημένη και είχαν μεγάλη ευκολία να συζητούν θέματα χρησιμοποιώντας επιχειρήματα.

Τελευταίο και καλύτερο εύρημα ήταν η αντιγηραντική δράση της σοκολάτας, η οποία δεν κάνει το δέρμα να αργεί να γεράσει.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα