Δεν είναι ακριβώς πίτσα αλλά είναι μικρά στικς πίτσας τα οποία παρόλο που δεν περίεχουν καθόλου αλεύρι είναι πεντανόστιμα.
Δοκίμασε να τα φτιάξεις για να τα τρώει το παιδί σου για σνακ ή και για βραδινό και για να συνοδεύεις εσύ το κρασί σου.
Τα υλικά που θα χρειαστείς για να τα φτιάξεις είναι:
- 1 μεγάλο κουνουπίδι χτυπημένο στο μούλτι
- 4 αυγά
- 2 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 3 κ.γ. ρίγανη
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- αλάτι και πιπέρι
- 1-2 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα για topping
Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Μόλις κάνεις το κουνουπίδι σου σαν αλεύρι βαλ’το μέσα σε μια πετσέτα και στράγγισέ το όσο πιο καλά μπορείς. Δεν πρέπει να έχει καθόλου υγρά.
Σε ένα μπολ ανακάτεψε το κουνουπίδι, τα αυγά, 2 φλ. μοτσαρέλα, τη ρίγανη, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Άπλωσε το μείγμα σε ένα ταψί στο οποίο θα έχεις απλώσει ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί.
Ψήσε για 25 λεπτά στον φούρνο. Μόλις αρχίσει να γίνεται σαν χρυσό πασπάλισε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και βάλε και πάλι στον φούρνο για άλλα 5 λεπτά.
Σέρβιρε τα στικς σου ζεστά.