Σύμφωνα με την ειδική στα σώματα παραλίας trainer, Autumn Calabrese, να τι πρέπει να τρως για να χάσεις λίπος!

By

Το χάσιμο βάρους δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη υπόθεση. Η ειδική στο να φτιαχνει beachbodies (κορμιά παραλίας), Autumn Calabrese, λέει: “Δεν χρειάζεται να λιμοκτονείς, δεν χρειάζεται να αποκλείσεις ομάδες τρφών και δεν χρειάζεται να κάνεις τρελές δίαιτες. Ακολουθώντας κάποιους βασικούς κανόνες καθημερινά θα δεις τεράστια διαφορά”.

Διάβασε παρακάτω τους 3 βασικούς κανόνες της trainer.

Εξασκήσου στις σωστές μερίδες Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθεις να κάνεις και αυτό γιατί μπορεί να παραφάς ακόμα κι αν πρόκειται για υγιεινό φαγητό. Ζούμε στην εποχή της υπερβολής στα πάντα και των τεράστιων μερίδων φαγητού. Για να εξασκηθείς σωστά άρχισε να μετράς και να ζυγίζεις το φαγητό σου αντί να το ελέγχεις με το μάτι. Βάλε τη μερίδα σου σε μικρό πιάτο ή σε ένα μπολάκι και αποθήκευσε στο ψυγείο ό,τι απέμεινε στην κατσαρόλα. Δεν θέλεις να μπεις στον πειρασμό να βάλεις και άλλη μερίδα στο πιάτο σου.

Τρώγε ισορροπημένα Μάθε να τρως καθαρή πρωτεϊνη, υγιεινούς υδατάνθρακες και καλά λιπαρά σε κάθε σου γεύμα. Οι υδατάνθρακες που πρέπει να προτιμάς είναι οι γλυκοπατάτες, τα φρούτα και τα δημητριακά ολικής άλεσης ενώ τα λιπαρά είναι το αβοκάντο, οι ξηροί καρποί και το ελαιόλαδο.

Σε ό,τι αφορά την πρωτεϊνη αντί να φας μια τεράστια μπριζόλα προτίμησε να φας μισή μπριζόλα και να γεμίσεις το πιάτο σου με σπαράγγια και μια μεγάλη σαλάτα. Στην άκρη βάλε και μια χούφτα καστανό ρύζι ή μια γλυκοπατάτα.

Περιόρισε τις επεξεργασμένες τροφές Ο τρίτος κανόνας είναι δυστυχώς αυτό που δεν ήθελες. Αν, όμως, θέλεις να χάσεις βάρος απλά κόψε τις επεξεργασμένες τροφές. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φας ένα ντόνατ που και που ή να απολαύσεις ένα επιδόρπιο αλλά καλό είναι να μην το παρακάνεις. Φτιάξε ένα γλυκό στο σπίτι αντί νατο αγοράσεις έτοιμο αποφεύγοντας ακόμα και τη ζάχαρη.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News