Τα 3 μυστικά της Irina Shayk για τέλειο σώμα!

By

Το διάσημο μοντέλο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, όχι για τις επώνυμες σχέσεις της αλλά για το αψεγάδιαστο σώμα της. Διαθέτει ένα από τα πιο θηλυκά και καλογυμνασμένα σώματα στο χώρο του μόντελινγκ δικαιολογώντας έτσι την επιλογή πολλών εταιρειών εσωρούχων να τη χρησιμοποιήσουν ως κεντρικό μοντέλο τους.

Irina-Shayk-desktop-background-images-model-wallpapers

Ποια είναι όμως τα μυστικά της αψεγάδιαστης σιλουέτας της Irina Shayk;

Το άφθονο νερό

Δε ξεχνάει στιγμή το μπουκαλάκι με το νερό της. Φροντίζει επί καθημερινής βάσεως να πίνει πάνω από 1,5 λίτρο νερό ώστε να ενυδατώνει την επιδερμίδα της, αλλά και να κρατάει το μεταβολισμό στα ύψη!

Τα γλυκά με μέτρο

Κι όμως, αυτό το κορμί γεύεται και γλυκά όμως με μέτρο! Όπως έχει τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή της «Θα φάω και παγωτό και το αγαπημένο μου κέικ, αλλά με μέτρο σαν συμπλήρωμα μιας απόλυτα ισορροπημένης διατροφής».

Η καθημερινή γυμναστική

Αγαπάει το σώμα της, γι’ αυτό έχει αγαπήσει ακόμα περισσότερο τη γυμναστική. Ειδικά, αν αισθανθεί πως έχει ξεφύγει λίγο διατροφικά, του δίνει και καταλαβαίνει. Το πρόγραμμα γυμναστικής της περιλαμβάνει αερόβια άσκηση μέχρι να αισθανθεί πως έχει επανέλθει 100%. Μετά μοιράζει τις ημέρες σε αερόβιο πρόγραμμα και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News