Τα κόλπα για να μην ξεφεύγω από την υγιεινή διατροφή μου!

By

Εμμονή στην πεθαρχία για υγιεινή διατροφή

Δεν χαλάω ποτέ τη δίαιτά μου και όταν λέω “δίαιτα” εννοώ υγιεινή διατροφή γιατί δίαιτα δεν έχω κάνει σχεδόν ποτέ στη ζωή μου παρά μόνο μετά τη γέννηση του γιου μου.

Πώς καταφέρνω και δεν χαλάω τη διατροφή μου. Έχω καταφέρει να έχω στο συγκεκριμένο θέμα πειθαρχία.

Πειθαρχία, μια λέξη που πολύ αγαπούν, μια αρετή που πολύ θα ήθελαν να έχουν αλλά πολύ λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά την έχουν.

Διάβασε επίσης –> Γιατί έπαψα να τρώω ψωμί του τοστ από το σούπερ μάρκετ!

Δεν έχω πειθαρχία στα πάντα!

Το δουλεύω όμως πάρα πολύ με διάφορες μεθόδους που έχω μάθει από τον θείο μου ο οποίος είναι γκουρού του διαλογισμού και δάσκαλος διαλογισμού αλλά και από τον Όσο τον οποίο μελετάω τα τελευταία 12 χρόνια.

Η πειθαρχία δεν είναι έμφυτη αρετή, είναι μια αρετή που αποκτιέται. Και αποκτιέται με πολύ προσπάθεια, διαλογισμό και δημιουργικό οραματισμό. Δεν θα σας πω, όμως, πολλά για όλα αυτά. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό και θα σας πω όλα τα “κόλπα” που με βοήθησαν να αποκτήσω αυτήν την αυτοπειθαρχία στο θέμα “υγιεινή διατροφή”.

Έχε έναν στόχο και μην τον ξεχνάς ποτέ

Έχε έναν ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό σου. Έτσι θα δουλεύεις για να πετύχεις αυτόν τον στόχο. Αν, για παράδειγμα, θέλεις να αποκτήσεις το σώμα της Negin Mirsalehi (της fashion blogger) τότε δεν έχεις παρά να την φέρνεις συνέχεια στο μυαλό σου όποτε πας να χαλάσεις τη δίατροφή σου.

Άσε notes σε όλο το σπίτι, βάλ’την wallpaper στο κινητό σου και στον υπολογιστή σου, μπαίνε στο Instagram της και κοίταζε τις φωτογραφίες της.

Διάβασε τη συνέχεια στο dearlife.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News