Τα πιο μαλακά Πασχαλινά κουλούρια | Χωρίς ζάχαρη

By

Όταν λέμε Πασχαλινά κουλούρια αναφερόμαστε σε κάτι που θα τελειώσει μέσα σε μερικές μόνο μέρες από τη στιγμή που θα ετοιμαστεί και θα βγει από τον φούρνο.

Παρακάτω σου έχω τη συνταγή της μαμάς μου για Πασχαλινά κουλούρια. Μόνο που εγώ την πήρα και την έκανα δική μου. Αντικατέστησα τη ζάχαρη με μέλι, έκανα και μερικές ακόμα προσθήκες και την τελειοποίησα! Τα κουλούρια που θα βγουν από αυτή τη συνταγή θα είναι πάρα πολύ μαλακά και μυρωδάτα λόγω του ξύσματος πορτοκαλιού.

Δες ακόμα –> Πεντανόστιμοι λουκουμάδες χωρίς ζάχαρη | Τηγανιτοί και φούρνου

Πασχαλινά κουλούρια χωρίς ζάχαρη

Υλικά:

  • 1 πακέτο μαργαρίνη (βιτάμ ή becel)
  • 1,5 φλ. μέλι
  • 3/4 ποτηριού γάλα
  • 3 αυγά
  • 1 κ.γ. αμμωνία
  • 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 βανίλιες
  • ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • γύρω στο 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο χρειάζεται για να γίνει μαλακή η ζύμη σου)
  • κρόκος αυγού για το άλειμμα

Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο mrssoupe.com.

You may also like

Hot News