Θα μπορούσες να αντέξεις τη δίαιτα της Kim Kardashian;

By

Την έχουμε δει να χάνει απίστευτα πολλά κιλά σε μικρά χρονικά διαστήματα και κυρίως μετά την απόκτηση του κάθε παιδιού της. Μιλάω για την Kim Kardashian η οποία έχασε μέσα σε 7 μήνες 35 ολόκληρα κιλά. Πώς τα κατάφερε; Με την δίαιτα Atkins.

Πώς ακριβώς λειτουργεί η Atkins;

Σκοπός αυτής της δίαιτας είναι να αλλάξει το σώμα και να το κάνει αντί να καίει υδατάνθρακες να καίει λίπος για ενέργεια. Συνήθως οι περισσότερες γυναίκες τρώνε περισσότερους υδατάνθρακες ενώ οι άντρες περισσότερη πρωτεϊνη. Το πρόβλημα είναι πως το σώμα σου είναι προγραμματισμένο να καίει υδατάνθρακες και έτσι τους χρειάζεσαι συνεχώς για να έχεις ενέργεια. Αυτό που κάνει η Atkins είναι να μειώνει τους υδατάνθρακες από τη διατροφή σου έτσι ώστε να αρχίσει το σώμα σου να καίει λίπος.

Η νέα Atkins: Σε αντίθεση με την παλιά Atkins που έβγαζε τελείως από τη διατροφή σου τους υδατάνθρακες, η νέα σου επιτρέπει να τρως πρωτεϊνη, καλά λιπαρά και με λίγους υδατάνθρακες, φρούτα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και λαχανικά. Έτσι δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο η παλιά.

Η νέα Atkins έχει 4 φάσεις. Απλά μπαίνεις στο site της, βάζεις το βάρος και το ύψος σου και σου υπολογίζει από πια φάση πρέπει να ξεκινήσεις.

keep_kim01

Πρώτη Φάση: Σε αυτή τη φάση τρως μόνο 20 γρ. υδατάνθρακες την ημέρα. Από αυτά τα 20 γρ. τα 12-15γρ. θα πρέπει να είναι από μαγειρεμένα λαχανικά και σαλάτες. Πρέπει να τρως 3 γεύματα ή 4-5 μικρότερα γεύματα κάθε μέρα. Δεν μπορείς να παραλείψεις κανένα γεύμα και κάθε γεύμα πρέπει να περιέχει 115-175 γρ. πρωτεϊνης. Δεν χρειάζεται να μετράς θερμίδες. Η Kim, όμως, είχε αποφασίσει να τρώει 1800 θερμίδες την ημέρα για να έχει πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Δεύτερη Φάση: Σε αυτή τη φάση μπορείς να βάλεις στη διατροφή σου λίγο περισσότερο υδατάνθρακα καθώς και μερικές τροφές, όπως είναι κάποια φρούτα, τα τυριά και οι ξηροί καρποί, που απαγορεύονταν στην πρώτη φάση.

Τρίτη Φάση: Σε αυτή τη φάση έχεις μάθει ποιοι υδατάνθρακες μπορούν να σε βοηθήσουν να καις περισσότερο. Μην ανησυχήσεις αν σε αυτή τη φάση χάνεις μισό κιλό την εβδομάδα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μόλις φτάσεις στα κιλά που θέλεις μπορείς να περάσεις στην επόμενη φάση.

Τέταρτη Φάση: Τώρα έχεις φτάσει στο στόχο σου και πρέπει απλά να προσέχεις για να μην τα πάρεις.

Τι έκανε η Kim Kardashian;

Η καθημερινή διατροφή της Kim ήταν η ακόλουθη:

Πρωινό: Για πρωινό έτρωγε μια ομελέτα με αυγά και λαχανικά.

Πρωινό σνακ: Για σνακ έτρωγε γιαούρτι, βατόμουρα και αμύγδαλα ή χούμους με πιπεριές.

Μεσημεριανό: Συνήθως έτρωγε ένα burger γαλοπούλοας με σαλάτα.

Βραδινό: Συνήθως προτιμούσε noodles κολοκυθιού με λουκάνικο κοτόπουλου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News