Τι να φας σήμερα με 1114 θερμίδες ΜΟΝΟ!

By

Το μενού της ημέρας που σου προτείνω για σήμερα -και φυσικά για κάθε άλλη μέρα που ακολουθεί- έχει μόλις 1114 θερμίδες και είναι πολύ υγιεινό γεμάτο θρεπτικά συστατικά και υλικά που πρέπει να τρως καθημερινά.

Μιας και αυτές τις μέρες της καραντίνας που κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσουν περνάς πολύ χρόνο μέσα στο με την οικογένειά σου (και αυτό είναι το καλό της υπόθεσης) είπα να σε βοηθήσω λίγο μαγειρικά.

Το παρακάτω μενού θα σε βοηθήσει και να μην παχύνεις κατά της διάρκεια της κλεισούρας που το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να τρως, αλλά και να φας υγιεινά.

Πολλές φίλες μου με έχουν ενημερώσει ότι όσο είναι μέσα στο σπίτι μαγειρεύουν και τρώνε συνέχεια. Δες το λίγο αλλιώς. Φάε αλλά φάε πιο υγιεινά και μετά κάνε και τη γυμναστική σου. Μπες στην κατηγορία μου “Ασκήσεις στο σπίτι” και δες τι μπορείς να κάνεις γρήγορα, μέσα σε μερικά μόλις λεπτά, στο σαλόνι του σπιτιού σου. Δεν θέλεις να τρέχεις τον Μάιο να προλάβεις να φτιάξεις το τέλειο κορμί για την παραλία. Η προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει από τώρα.

Προς το παρόν δες τι μπορείς να μαγειρέψεις σήμερα, κάνε τις απαραίτητες αλλαγές ή διορθώσεις αν σου λείπει κάποιο υλικό και αφιέρωσε τον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο σου στο να έρθεις κοντά με το άλλο σου μισό. Οι μέρες που ζεις μαζί του (και με τα παιδιά σου) είναι πολύτιμες και μαγικές. Δες το έτσι και όλο αυτό θα περάσει πολύ πιο ανώδυνα.

Δες το μενού και τις συνταγές του αναλυτικά στο dearlife.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News