Τι τρώει η Κατερίνα Δαλάκα για να διατηρεί το άψογο γυμνασμένο κορμί της;

By

Μπορεί να είναι αθλήτρια αλλά έχει και αυτή τα διατροφικά μυστικά της για να διατηρείται στο ίδιο βάρος πάντα. Τι κάνει η Κατερίνα Δαλάκα για τέλειο κορμί; 

Η ίδια μίλησε στο thebody.gr και μεταξύ άλλων είπε για το τι τρώει και παραμένει αδύνατη: “Όταν ξεκινάει η προετοιμασία μου, η διατροφή μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Ακολουθώ το πρόγραμμά μου χωρίς παρεκτροπές γιατί αν δεν κάνω σωστή διατροφή δεν θα έχω και τη σωστή ενέργεια για την προπόνησή μου. Η διατροφή μου περιλαμβάνει κυρίως πρωτεΐνη και υδατάνθρακα.”

Πιο συγκεκριμένα Η Κατερίνα εκτός από πρωτεϊνες και υδατάνθρακες παίρνει και πολλές βιταμίνες από φρούτα, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Επίσης δεν ξεχνάει τις βιταμίνες της κατά τη διάρκεια της προπονησης αλλά και μετά.

Όσο για το αν μαγειρεύει είπε: “Ναι, μαγειρεύω όλα τα φαγητά αλλά πολύ συχνά φτιάχνω κοτόπουλο επειδή μου αρέσει αλλά και επειδή χρειάζεται να τρώω υγιεινά και σωστά.”

Και σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί; Στο παγωτό το οποίο τρώει είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι. Σε όλα τα υπόλοιπα γλυκά μπορεί να αντισταθεί.

Τέλος η συμβουλή που έχει δώσει παλαιότερα σε άλλη συνέντευξή της στον κόσμο είναι η εξής: “3 συμβουλές που θα έδινα είναι να τρώμε σωστά χωρίς να κάνουμε αυστηρές δίαιτες καθώς πλέον όλα έχουν υποκατάστατα που δεν νιώθεις ότι στερήθηκε κάτι. Να πίνουμε πολύ νερό, και να κοιμόμαστε σωστά, όλα αυτά βελτιώνουν την υγεία τόσο σωματικά αλλά και ψυχικά νιώθουμε πολύ καλύτερα με έναν σωστό τρόπο ζωής και σωστό πρόγραμμα.”

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News