Όταν σου έχει περισσέψει φαγητό από την προηγούμενη μέρα καλό είναι να βρίσκεις τρόπους να τα χρησιμοποιείς και την επόμενη μέρα με κάποιο τρόπο.
Τα μακαρόνια και το ρύζι είναι από τα φαγητά που πολλές φορές μένουν σε μικρές ποσότητες και καταλήγεις να τα πετάς. Παρακάτω σου έχω μια συνταγή για να αξιοποιήσεις το ρύζι που σου περίσσεψε από χθες και δεν ξέρεις τι να το κάνεις.

Αν σου έχουν περισσέψει μακαρόνια από προηγούμενη μέρα μπορείς να φτιάξεις αυτην την εκπληκτική νηστίσιμη μακαρονοσαλάτα.
Τις προάλλες λοιπόν είχα μαγειρέψει το buddha bowl που σας άρεσε πολύ και ανέβασα στο blog εδώ. Μου περίσσεψε όμως λίγο μαύρο ρύζι και εκεί που σκεφτόμουν τι να το κάνω… μου ήρθε!
Έφτιαξα λοιπόν τηγανιτό ρύζι με αυγό και σου έχω παρακάτω τη συνταγή.
Δες ακόμα –> Η πιο light καρμπονάρα | 320 θερμίδες η μερίδα
Τηγανιτό ρύζι με αυγό
Υλικά για ένα άτομο:
- 4 αυγά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 και 1/3 φλ. mix λαχανικών (είτε κατεψυγμένα είτε λαχανικά της επιλογής σας όπως λίγο καρότο, μανιτάρια, σπανάκι κλπ)
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 4 φλ. μαγειρεμένο ρύζι (ό,τι ρύζι σου έχει μείνει)
- 2 κ.σ. σόγια σως
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο dearlife.gr.