Η Tokio από το La Casa de Papel αποκαλύπτει τι τρώει και διατηρείται στα 53 κιλά!

By

Έχει ύψος 1.63 κι ας μην της φαίνεται λόγω κορμάρας, ζυγίζει 53 κιλά και είναι μια από τις διασημότερες ηθοποιούς της Ισπανίας. Μιλάμε για την Tokio (Ursula Corbero) από το La Casa de Papel.

Περιττό να σας πω ότι έχω ήδη καλέσει κόσμο (από τον προηγούμενο μήνα κιόλας) για να δούμε όλοι μαζί στο σπίτι το πρώτο επεισόδιο της επιστροφής της παρέας που έχουμε αγαπήσει.

Η Tokio είναι σίγουρα ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς και λόγω του πλυθωρικού χαρακτήρα της (όλοι θυμόμαστε την εντυπωσιακή της επιστροφή στο νομισματοκοπείο με τη μηχανή) αλλά και λόγω του εκπληκτικού κορμιού της που αναδεικνύει (με τη βοήθεια του σκηνοθέτη και του σεναρίου φυσικά) με κάθε ευκαιρία.

Δεν γινόταν, λοιπόν, αυτό το κορμί που έχουν ζηλέψει οι περισσότερες γυναίκες του πλανήτη και έχουν θαυμάσει όλοι οι άντρες να μην κάνει προσεκτική διατροφή. Τη βρήκα και σου τη μεταφέρω.

Για πρωινό η Tokio τρώει τα παρακάτω

Βρώμη, δημητριακά χωρίς ζάχαρη, ασπράδια αυγών και ένα ποτήρι χυμό ρόδι

Το μεσημέρι συνήθως τρώει

Ρύζι με λαχανικά, φακές και μια πράσινη σαλάτα

Το βράδυ η πρωταγωνίστρια του La Casa de Papel προτιμάει…

Λαχανικά μαγειρεμένα χωρίς λάδι, τσαπάτι (είναι ένα αζύμωτο πλατύ ψωμί που το τρώνε πολύ στην Ινδία, τη Σρι Λάνκα, το Νεπάλ και το Πακιστάν) με σούπα λαχανικών και μια πράσινη σαλάτα.

Γενικότερα το βράδυ αποφεύγει τους υδατάνθρακες ενώ δεν τρώει καθόλου τηγανιτά.

Όταν θέλει να φάει κάποιο σνακ προτιμάει φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο dearlife.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News