Τραγανό φιλέτο ψαριού με σως άνηθου

By

Η τριμμένη φρυγανιά είναι αυτή που κάνει έξτρα τραγανό το φιλέτο ψαριού και το κάνει το αγαπημένο πιάτο κάθε οικογένειας.

Για να φτιάξεις και εσύ αυτό το υπέροχο και πεντανόστιμο πιάτο με τις ελάχιστες θερμίδες θα χρειαστείς:

2 ασπράδια αυγού χτυπημένα ελαφρώς
1 φλ. τριμμένη φρυγανιά με μπαχαρικά
1/2 κ.γ. πάπρικα
3/4 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
3/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
4 φιλέτα ψαριού
1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
λίγο αλάτι
1/4 φλ. μαγιονέζα light
2 κ.σ. άνηθο
1 κ.γ. χυμό λεμονιού

Ξεκίνα προθερμαίνοντας τον φούρνο. Ρίξε σε ένα μπολάκι τα ασπράδια αυγού.

Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τη φρυγανιά, την πάπρικα, το σκόρδο, το κρεμμύδι.

Αλατπιπερώστε τα ψάρια. Βουτήξτε κάθε ψάρι στο αυγό και έπειτα στη φρυγανιά. Βάλτε σε ένα ταψί. Ψήστε για 15-20 λεπτά ανάλογα με το πόσο λεπτό ή χοντρό είναι το φιλέτο.

Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε την μαγιονέζα με τον άνηθο και το λεμόνι. Σερβίρετε το ψάρι σας με τη σως άνηθου.

Το κάθε φιλέτο έχει 245 θερμίδες.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News