Κρεμώδης σούπα με τυρί και κουνουπίδι. Θερμίδες: 174/ μερίδα
Συστατικά
- 3κ. σούπας μαργαρίνη
- 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 6φλ. ζωμό κοτόπουλου
- 1 κουνουπίδι κομμένο σε μπουκιές
- 1φλ. τριμμένο τυρί με λίγα λιπαρά
- 1κ. σούπας λάδι τρούφας
Ζέστανε τη μαργαρίνη σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Πρόσθεσε μέσα τα κρεμμύδια και σόταρε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
Όταν τα κρεμμύδια πάρουν βαθύ καφέ χρώμα, πρόσθεσε το ζωμό και το κουνουπίδι.
Σιγόβρασε για περίπου 10 λεπτά ή έως ότου το κουνουπίδι να είναι τρυφερό.
Βάλε το μείγμα της κατσαρόλας σε ένα μίξερ και άλεσε τα υλικά.
Πρόσθεσε μέσα το τυρί και ανακάτεψε μέχρι να λιώσει.
Πρόσθεσε το λάδι τρούφας και ανακάτεψε για να ενσωματωθεί.
Μοίρασε τη σούπα σε 4 πιάτα.