4 ασκήσεις για να αποκτήσεις την πιο λεπτή μέση!

By

Δυσκολεύεσαι να αποκτήσεις μια λεπτή μέση; Σίγουρα φταίνε σε μεγάλο βαθμόοι διατροφικές σου συνήθειες.

Από την άλλη μεριά οι παρακάτω ασκήσεις υπόσχονται να σου χαρίσουν την πιο λεπτή μέση που είχες ποτέ.

Δες τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

1η άσκηση: Side Lunges

Ξεκίνα από όρθια στάση με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και τα χέρια στη μέση. Λύγισε το δεξί σου πόδι προς τα δεξιά και κάνε ένα βήμα δεξιά. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και κάνε το ίδιο από την άλλη μεριά. Κάνε 15 επαναλήψεις από την κάθε μεριά. Κάνε συνολικά 3 σετ.

2η άσκηση: Donkey Kicks

Στάσου στα 4. Σήκωσε το ένα σου πόδι λυγισμένο προς τα πίσω, κάνε 15 επαναλήψεις και έπειτα κάνε το ίδιο με το άλλο σου πόδι. Μπορείς να κάνεις λίγο πιο δύσκολη την άσκηση χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο. Κράτα τη μια άκρη του λάστιχου με τα χέρια σου και δέσε την άλλη του άκρη στο πόδι που σηκώνεις. Κάνε συνολικά 3 σετ.

3η άσκηση: Hip Raise

Ξάπλωσε ανάσκελα με λυγισμένα πόδια. Σήκωνε την λεκάνη σου όσο πιο ψηλά μπορείς. Κατέβα κάτω και κάνε άλλες 15 επαναλήψεις. Κάνε συνολικά 3 σετ.

4η άσκηση: Sumo Squats

Ξεκίνα από όρθια στάση. Άνοιξε τα πόδια σου στο ύψος των ώμων. Κάνε ένα squat και ανεβαίνοντας σήκωσε το δεξί σου πόδι προς τα δεξιά όσο πιο ψηλά μπορείς. Κάνε το ίδιο 15 φορές. Κάνε την ίδια άσκηση από την άλλη μεριά. Συνολικά κάνε 3 σετ.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Αν θέλεις δυνατούς και γυμνασμένους κοιλιακούς πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν γυμνασμένους κοιλιακούς απλά για ομορφιά αλλά το να έχεις έναν δυνατό κορμό είναι σημαντικό για...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι διατροφολόγοι λένε πως αυτό το φρούτο έχει πιο πολύ ζάχαρη και από μια Μars!

Δεν είναι όλα τα φρούτα γεμάτα ζάχαρη. Υπάρχουν, όμως, μερικά -δεν σας πάει ο νους- που αποτελούν διατροφικές βόμβες....
Διαβάστε Περισσότερα